Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Kunststof spring materiaal, speelgoed van voor kinderen

Kunststof spring materiaal, speelgoed van voor kinderen

Kunststof paardenstallen, paarden van kunststof en spring materiaal voor paarden.bruder plastic paarden speelgoed

Ben je helemaal gek van paarden, paardrijden en zit je vaak in de manage? Met deze prachtige miniatuur stallen en springmateriaal heb jij alles zelf in huis.

Dit Bruder speelgoed is in de grotere 1:16 schaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar vanwege kleine onderdelen. Alle items zijn van plastic gemaakt en passen bij elkaar. Wel even opletten dat de items niet uitwisselbaar zijn met de andere categorieën zoals Schleich of KidsGlobe.

Jouw ruitersport wereld in het klein, levensecht genieten!

Bruder maakt een serie paarden speelgoed van degelijk kunststof / plastic. Deze serie bestaat uit onder andere plastic paarden, ruitersport artikelen en andere miniatuur artikelen van kunststof. Opvallend aan dit Bruder speelgoed zijn de prima details. Als voorbeeld niet alleen de Bruder kunststof paarden zelf maar ook de stallen zijn zowel van mooie details voorzien als een sterke opbouw.

Bruder kunststof paardenstal 62520

In bovenstaande foto is de Bruder kunststof paardenstal in opbouw te zien. Alle losse onderdelen worden op een bodemplaat geklikt, zoals de buitenmuren, paardenboxen en de wanden met deuren.
 

Stel je eigen set van paarden speelgoed samen

Bruder levert een complete lijn paarden speelgoed, van speelgoed springparcours  tot paarden vrachtwagen.
Bruder paardenstal
Hiernaast zie je een complete paarden boerderij van Bruder Speelgoed. Bij Tim's Speelgoedboerderij kun jij zelf je eigen complete set gaan opbouwen. Ook hier weer opletten; dit is een 1:16 paardenstal met accessoires in dezelfde schaalvoering.

   

In combinatie met deze toebehorenset kun jij al leuk spelen!

Bruder Speelgoed  toebehoren sets voor paardrijden

Bruder maakt verschillende toebehoren sets, zodat verschillende hindernissen. Of een set met zadel, hoofdstel en andere benodigdheden om lekker te kunnen rijden. Om je paard te kunnen vervoeren naar een wedstrijd of naar de les kun je kiezen uit verschillende voertuigen.

Populair is de paarden vrachtwagen maar ook de paarden trailer is een goede mogelijkheid. In combinatie met de Jeep Wrangler of de Landrover Defender.

Zowel de paardentrailer, als de Jeep Wrangler of Landrover Defender met paardentrailer als de paardenvrachtwagen worden inclusief paard geleverd.

 Bruder paardenvrachtwagen  
Bruder Land Rover Defender met paardentrailer en een paard 

  Jan     17-07-2017 11:41     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij