Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Merken - MAN

MAN

Merkpagina van het merk MAN met speelgoed voertuigen en miniaturen

MAN is leverancier van oa vrachtwagens; zowel Siku als Bruder maken miniaturen van het merk. MAN is een wereldwijde speler uit Duitsland op het vlak van vrachtwagens, bussen en dieselmotoren. De afgelopen jaren is het bedrijf in handen gekomen van de Volkswagen groep.
Bezig met laden...

Brandweer MAN TGA met waterpomp en licht-geluid module.

€ 42,15

Vrachtwagen van MAN TGA voor het wegslepen van kapotte auto's.

€ 43,75

Bruder-MAN TGA houttranpsort vrachtwagen (schaal 1:16)

€ 35,25

Bruder MAN TGA kiepvrachtwagen met Liebherr graafmachine (schaal 1:16)

€ 41,25

MAN TGA telescoopkraanwagen

€ 34,70
-15%

MAN Vrachtwagen met dieplader. Inclusief accu lader en twee accu´s (accu 6702 en accu 6705). Met een wereldpremiere in het najaar van 2007, vonden de eerste radiogecontroleerde vrachtwagens ...

€ 325,00 € 277,50

MAN speelgoed vrachtwagens van Siku en Bruder

Van deze vrachtwagen leverancier zijn de modellen in de schaal 1:16 en in de schaal 1:32 beschikbaar. Ze hebben allemaal een verschillende opbouw en doel.
Siku MAN vrachtwagen

De Siku MAN is een zogenaamde trekker; deze heeft een schotel achterop om opleggers te kunnen trekken. De schotel is de ronde plaat waarop de opleggen wordt vastgezet en draaien kan. Deze MAN van Siku is een bijzondere; deze is op afstand bestuurbaar met de luxe afstand bediening van Siku.

De vrachtwagen is grotendeels van metaal gemaakt. Dit zie je en voel je aan het gewicht. De dieplader in deze is ook van metaal gemaakt waardoor dit een letterlijk ijzersterke combinatie is.

Met de luxe afstandbediening zijn vele functies te bedienen; denk aan het rijden, sturen, verlichting, aan&afkoppelen en de oprijplaten achter zijn te bedienen.


Bruder speelgoed maakt opbouw vrachtwagens. Deze hebben allemaal een verschillende opbouw; van brandweer, takelwagen tot vuilniswagen.
Kenmerkend van Bruder is dat ze gemaakt zijn van kunststof in de maat 1:16 met vele bedieningsmogelijkheden. Denk aan echt werkende brandweer ladder, een werkende giek op de kraanwagen of houttransportauto.

Bruder MAN vrachtwagen


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij