Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Merken - Deutz Fahr
filter icon Filter

Filter

close

Deutz Fahr

Deutz-Fahr

Deutz Fahr merkpagina, zowel als speelgoed en miniaturen

Het Duitse merk Deutz-Fahr is van oorsprong bekend als leverancier van motoren. Later zijn daar tractoren, verreiker, maaidorsers en andere landbouw machines bij gekomen.
Zowel Siku, Rolly Toys als Bruder maken schaalmodellen van Deutz-Fahr; van Siku zijn er diverse 1:87 modellen en één 1:32 tractor. RollyToys heeft enkele traptractors en Bruder twee tractoren.
Bezig met laden...

Met de introductie van de tractors uit de 3000-serie, heeft Bruder een zeer succesvolle productlijn op de markt gezet. Deze serie is uitgebreid met de deutz. De Deutz Agrotron X720 staat op als zijn..

€ 32,15

Rolly Toys RollyFarmtrac Deutz-Fahr traptractor. Deze geweldige tractor met aanhanger in de kleuren van het merk Deutz-Fahr geeft uw kind jaren veel plezier. Spelen met de traptractor van Rolly To...

€ 160,30

Rolly Toys Minitrac Deutz-Fahr Agrokid tractor in de kleuren van het merk Deutz-Fahr. Deze geweldige looptractor geeft uw kind de eerste jaren veel plezier. Wat is er nu mooier dan een loopauto in...

€ 62,95

Rolly Toys RollyFarmtrac Deutz-Fahr tractor. Deze geweldige tractor in de kleuren van het merk Deutz-Fahr geeft uw kind de eerste jaren veel plezier. Spelen met de tractor van Rolly Toys: Leuk is ...

€ 154,30

Siku 1394 - Deutz met voorlader

€ 4,75

Een speelset van de bijzondere aard is de nieuwe Agroton X720 van Deutz in combinatie met 3 aanhangwagens uit het Joskin-Cargo-programma. Het wisselsysteem bestaat uit een silagewagen-, een giervat...

€ 23,30

Deutz-Fahr miniaturen en landbouwmodellen

Miniatuur deutz-fahrDeutz maakt al 150 jaar motoren. Het merk heeft in Duitsland een lange historie en is nu als samenwerking genoemd SAME Deutz-Fahr. Binnen deze samenwerking vallen de namen SAME, Deutz-Fahr, Lamborghini en Hürlimann. In schaalmodellen en speelgoed zijn alleen de landbouwtractoren te vinden, de Deutz-fahr combines en landbouwmachines zijn op dit moment niet leverbaar in een schaalmodel.


Beschikbare Siku en Bruder Deutz-Fahr modellensiku deutz agrotron tractor model

Siku Deutz-Fahr modellen: De meeste zijn in de schaal 1:87. Duidelijk herkenbaar met de overwegend groene kleur, zwarte accenten en grijze velgen. Deze modellen zijn gemaakt voor jonge kinderen. Siku 1:32 heeft één model; de Siku Deutz Agrotron. Deze heeft mooie details en is zowel geschikt als verzamelobject als voor oudere kinderen om mee te spelen.

De grotere modellen zijn van Bruder zoals de Bruder Deutz tractor Agrotron 200 speelgoedtractor. Deze tractoren van Bruder zijn een stuk groter; in de schaal 1:16 en geheel gemaakt van kunststof.


RollyToys maakt ook twee modellen van Deutz Fahr traptractoren. Dit zijn prima buitenspeel modellen; groot en sterk uitgevoerd. Deze Rolly farmtrac Deutz-Fahr is uit te breiden met een voorlader wardoor kinderen lang speelplezier van dit model hebben.

rollytoys traptractor deuts-fahr


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij