Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Overig - Kraammanden

Kraammanden

Kraammanden

Een felicitatie of leuke geboorte tractatie?
Geef eens een kraammand!

 

Bij de geboorte van een baby; misschien zelfs uw eigen dochter, is het leuk om gelijk een kado voor in het bedje te hebben als iets voor later.

In ieder kraamcadeau is er gelijk een pluche of andere zachte pop te vinden. Daarbij ook speelgoed wat de motoriek van de baby op latere leeftijd kan stimuleren.

Als voorbeeld deze stapeltoren. Zo kan ieder kind vanaf jonge leeftijd al spelend zijn motoriek oefenen.


Simpel bestellen

Bij Tim's Kraammanden kunt u gemakkelijk een kraamcadeau bestellen. Kies uit de door ons samengestelde manden of stel zelf een mand samen. Wilt u een leuk cadeau geven waarvan lang wordt onthouden van wie ze deze ontvangen hebben ? Kies dan voor een cadeau uit de categorie Losse artikelen.
 

Een orgineel kraamkado of een kraammand in bedrijfskleuren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een mooi en orgineel kado voor de geboorte samen te stellen. Met of zonder rieten mand.
We adviseren om te kijken naar de samenstelling, probeer zowel pluche en zacht speelgoed te pakken voor jonge leeftijd als iets educatiefs voor op oudere leeftijd.

Voor bedrijven is het ook mogelijk om kraamkado's en kraammanden op maat te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden. 

 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij