Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Houten speelgoed - Treinen

Treinen

Houten treinen speelgoed.

Treinbaan speelgoed is van alle tijden. Ook nu is het voor kinderen leuk om zelf een treinrails aan te leggen, welke ze elke keer weer kunnen veranderen. Op deze manier worden ze uitgedaagd om creatief te spelen met hun eigen fantasie. 
Wat leuk is dat je stukje bij beetje je speelgoeddorp van trein speelgoed kunt laten groeien met treinen, wissels, treinbanen en andere attributen, zoals een tunnel of ophaalbrug.

houten treinbaanAl onze trein sporen en uitbereidingsset passen ook op andere houten sporen, zoals die van de Ikea bijvoorbeeld. 


Trein met afstandsbediening voor houten spoorWanneer de kinderen wat groter worden, hebben we een leuke trein in ons assortiment welke met een afstandsbediening over het spoor gestuurd kan worden.

Ook kan de trein geluid maken en branden de lampen. Met de afstandbediening kan het treinspel helemaal gespeeld wordt zo kan er omgeroepen worden op het station en kan de trein toeteren. 
 
 
Bezig met laden...
visibility

Seinhuisje OP=OP

Leuk als aanvulling op een treinspoor. Dit seinhuisje kan door de kinderen eerst in elkaar gezet worden volgens de beschrijving achter op...

1,75

visibility

Trein met drie wagons

Houten trein met drie wagons. De lokomotief kan uit elkaar gehaald worden en ook de wagons kunnen uit elkaar gehaald worden. De eerste...

12,50

25%
visibility

Treinbaan accessoire OP=OP

3-delig set. Bestaande uit een reparatiewerkplaats (ca. 13 x 11 cm) met transparant dak dat de rails op...

29,80

22,49

Mogelijkheden met houten trein speelgoed.


In onderstaande video is te zien hoe kinderen lekker kunnen spelen; hier is de locomotiefloods goed te zien.

 

Electrische treinenelectrische trein


Als de kinderen wat ouder worden is een electrische trein leuk, zie hiernaast een afbeelding. Deze schakel je met een knopje op de trein zelf.


Wil je een wat luxere trein? Dan kun je natuurlijk de trein met afstandbediening bestellen. Zoals hiernaast te zien is zit er een leuke afstandbediening bij in de vorm van een rails.

electrische trein
 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij