Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Houten speelgoed - Knutselen / Spelletjes / Educatief

Knutselen / Spelletjes / Educatief

Educatief en ontwikkelend speelgoed. 

Vanaf het moment dat de baby wordt geboren is het belangrijk dat het speelt. Met spelen wordt de ontwikkeling van uw kindje bevordert. Vanaf verschillende leeftijden bestaat er educatief speelgoed om de sociale vaardigheden van uw kinderen te bevorderen. Zowel voor een baby als peuter, maar ook voor kleuter is educatief speelgoed belangrijk. Maar ook enorm leuk om als ouder mee bezig zijn samen met je kinderen.

Bezig met laden...
visibility

Kralenset "mini"

Dit doosje met kralen is leuk om kado te geven, voor een goed rapport of zo maar!   De houten kralen hebben verschillende vormen...

3,75

visibility

Houten blokken

Een van de oudste producten om de fijne motoriek mee te oefenen. Kleine architecten voelen zich als een vis in het water met deze 75...

19,99

Kinderen helpen met ontdekkend spelen.


Met een electronisch apparaat als een tablet of Iphone leert een kind niet ontdekkend spelen. Houten speelgoed wat ze zelf kunnen bouwen, veranderen en weer opnieuw opbouwen stimuleert juist wel de ontwikkeling van het kind!

Naast het ontdekkend spelen is een houten spel goed om kinderen te helpen met leren samen spelen. Wat ze nu al leren met samen spelen en samen ontdekken is vormend voor de toekomst.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij