Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Buiten speelgoed - Rolly Toys

Rolly Toys

Rolly-Toys

Rolly Toys, het kwaliteits boerderij speelgoed uit Duitsland!Rolly Toys leeftijd

In ieder kind schuilt een kleine boer of boerin. Zodra ze kunnen lopen kunnen ze uren lang spelen met de (loop)tractors van Rolly Toys.
Als ze wat groter worden kunnen ze al gauw vooruit komen op de traptractors van Rolly Toys en voor de grotere kleuters zijn de Rolly Farmtrac tractors het meest gebruikte speelgoed. Ze kunnen zich uren vermaken met een tractor en aanhanger. Of ze nu in een woonwijk rijden of in het buiten gebied deze stevige tractors van Rolly Toys staan garant voor uren speelplezier!

Hiernaast ziet u in een oogopslag welke tractor geschikt is voor uw (klein)kind.
Dit is namelijk afhankelijk van de leeftijd/lengte.

 


Rolly Toys kwaliteit loont.Rolly Toys traptractor Farmtrac

Iedere Rolly Toy is gemaakt voor jarenlang speelplezier. Daarnaast is het ook gemaakt voor veilig spelen; daar lees je verder naar beneden nog veel meer over.
Of je nou een traptrekker; traptractor of gewoon de John Deere traptractor zoekt; bij Tim's Speelgoedboerderij hebben we hier ruime ervaring mee op onze speelgoedboerderij. 

 

Alle voertuigegroene kar Rolly toyn van Rolly Toys worden vervaardigd in Duitsland volgens de nieuwste inzichten en worden voortdurend onderzocht, vanaf de productie op kwaliteit door middel van interne kwaliteitszorg. Daarnaast is al het speelgoed getest door onafhankelijke testinstituten in overeenstemming met de internationaal verplichte kwaliteitsnormen van de Europese veiligheidsnorm EN 71 en in sommige gevallen, ASTM (= US standaard, van toepassing op voorwerpen te exporteren naar de VS). Dus al het speelgoed van Rolly Toys is gecertificeerd door de Duitse technische keuring Authority (TUV), veiligheid getest (GS) en voorzien van het CE-merk.

Alleen onschadelijk materialen worden gebruikt bij het maken van ons speelgoed. Alle kleuren en metalen coatings zijn vrij van zware metalen en voldoen dus aan internationaal aanvaarde normen.

Alleen milieuvriendelijke kunststoffen worden gebruikt in het productieproces volgens de huidige onderzoek. Door de effectieve productontwikkeling zijn wij in staat om u een breed, kwalitatief hoogwaardig en innovatief assortiment te bieden tegen een zeer gunstige prijs / prestatie verhouding. In 2013 bestaat Rolly Toys al weer 75 jaar, ook dit bewijst dat ze een goed product produceren.


Dit traptractor buitenspeelgoed is uit te breiden met diverse aanhangers en karren, hiernaast enkele voorbeelden.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij