Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Houten speelgoed - Bblocks (houten plankjes als Kapla)

Bblocks (houten plankjes als Kapla)

Bblocks-(houten-plankjes-als-Kapla)

Kinderen lekker zelf ontwikkelen met zelf bouwen met Kapla en Bblocks.

Bblocks is het merk wat een goed alternatief is voor het duurdere merk Kapla.

Deze leuke houten plankjes bieden tal van mogelijkheden voor de kinderen (en zelfs voor volwassenen). Door de speciale verhouding tussen lengte, breedte en dikte 1:3:15 kunnen talloze bouwwerken gemaakt worden, zonder dat je lijm of andere verbindingsmaterialen nodig hebt.
 

Dat deze bouwplankjes educatief zijn wordt door de scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen wel bevestigd. Op veel scholen staat wel een kist met houden plankjes van het merk Kapla.

 

Bblocks hebben dezelfde afmeting, maar zijn aanzienlijk goedkoper !


Naast de blank houten ongelakte grenen plankjes zijn de plankjes ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en dan niet een doos van 100 in een kleur. Nee verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren (rood, oranje, geel, blauw en groen) in een doos van 100 of 200 stuks. Hiermee kunnen nog mooiere bouwwerken gemaakt worden.

Kapla handleiding


De houten bouwplankjes van BBlocks zijn tijdloos houten speelgoed. Er zijn talloze variaties in bouwwerken mogelijk. Bouwen met blokken leert kinderen hun fantasie te gebruiken. Daarnaast wordt hun concentratie en coördinatie getraind.

Naast de bouwplankjes zijn ook knikkerbaan accessoires verkrijgbaar, waardoor je een geweldige combinatie kan bouwen.

In onderstaande video een interview met de bedenker van deze bouwblokjes.
http://www.youtube.com/watch?v=swqk9M8UvfM
 


Kapla en Bblocks voor verschillende leeftijden

Voor de jongste kinderen is het bouwen met deze plankjes vooral het leren van de motoriek. Geduldig op elkaar stapelen, in de lengte leggen of gewoon gestructureerd in de meegeleverde opbergbox ner leggen. Als de kinderen wat ouder zijn wordt het gebruik weer totaal anders; zo is het dan uitdagend geworden om gebouwen, bruggen of zelfs wegafzettingen. Verder is er gewoon geen lijm of spijkers nodig, puur door de slimme vorm van de bouwplankjes zijn ze stabiel en op vele manieren te stapelen.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij