Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Boerderij speelgoed - Bruder speelgoed

Bruder speelgoed

Bruder speelgoed; levensecht speelgoed voor urenlang speelplezier.

Bruder is gemaakt in de schaal 1:16 van sterk kunststof. De Bruder tractoren zijn levensecht en gemaakt om lang speelplezier van te hebben. De voertuigen zijn voorzien van een trekhaak en veel modellen kunnen worden uitgerust met een voorlader.
Aan de achtertrekhaak zijn vele soorten speelgoed aanhangers en landbouwmachines te koppelen, het werk van de boer kan dan met vele mooie details nagespeeld worden.

Zelf filteren? Klik dan op de afbeelding of hier voor de Bruder merkpagina.


Wat is er nou zo leuk aan Bruder speelgoed.

 Om het spelen compleet te maken is een tractorloods of stal helemaal geweldig; zo kun je stukje bij beetje je verzameling compleet maken.Bruder tractor loods

Als extra kun je bij ons ook een zak échte speelmais bestellen. Met je lader de wagen volscheppen en naar de silo brengen; mooier dan je durfde te dromen!

Ook paarden speelgoed is verrassend leuk. Zowel paarden; ruiters als paardenstallen.

Bworld is heerlijk divers in 1:16 leuk boerderij speelgoed; paarden speelgoed en garage's. Feitelijk een uitbreiding op je bestaande tractor verzameling.


Speelgoed van Bruder is gemaakt van hoogwaardig plastic en heeft verrassend veel mogelijkheden voor aan -en opbouwdelen.

Bruder speelgoed bestaat uit verschillende thema's. Kenmerkend is dat alle modellen mooi gedetailleerd zijn en gemaakt van kunststof om jarenlang mee te kunnen spelen. Deze Duitse fabrikant is reeds in 1926 gestart met het maken van speelgoed en leverd wereldwijd speelgoed. Doordat er verschillende thema's speelgoed wordt gemaakt ontstaan er altijd combinatie's die voor kinderen leuk zijn omdat er een verhaal in zit.

Bruder speelgoed wereld

 

Het assortiment van Bruder speelgoed bij Tim'sSpeelgoedboerderij bestaat uit oa landbouw voertuigen, speelgoed paarden maar ook speelgoed brandweerauto's.

 

Bruder tractoren

De landbouw speelgoed tractoren van Bruder zijn nagemaakt van bekende merken in de landbouw. Denk aan Fendt, John Deere en New Holland. Deze landbouw tractoren zijn voorzien van een fronthef en achterhef met trekhaak. Op die manier kun je vele soorten landbouwmachines en aanhangers eenvoudig aan een Bruder tractor koppelen. Om het spelnog mooier te maken hebben deze tractors een los stuurtje wat door het dak heen op het echte stuur geplaatst kan worden. Zo kun je niet alleen eenvoudig sturen naar je Bruder boerderij maar ook achter uit inparkeren wordt zo een eitje.


Loodsen en stallen in dezelfde Bruder schaal

Bij het Bruder speelgoed zijn ook een aantal gebouwen met aanvullende onderdelen te combineren. Dit is niet alleen leuk om me te spelen maar voor kinderen ook een plek om hun speelgoed 's avonds weer in op te bergen. Er zijn twee soorten speelgoed loodsen en stallen van Bruder beschikbaar. Als eerste de houten loodsen van het merk KidsGlobe Farming. Deze houten loodsen zijn geschikt als berging en opslag voor je Bruder speelgoed.
Daarnaast zijn er van Bruder Bworld kunststof loodsen beschikbaar welke gecombineerd kunnen worden. Samen met diverse attributen zoals houten kistjes is dit zo een prima aanvulling op het Bruder speelgoed.

Paarden speelgoed van Bruder

Spelen met paarden miniaturen en speelgoed, Bruder heeft veel mogelijkheden voor een complete speelgoedmanege, speelgoed paardenstal of speelgoed paardenstal Brudergewoon een parcours met hindernissen. Alle Bruder items zijn in de schaal 1:16, dat is wat anders dan Schleich welke 1:24 zijn en dus niet passen.

Bruder vrachtwagens

Het grootst verkrijgbare speelgoed van Bruder, de Bruder vrachtwagens. Deze zijn allemaal mooi gedetailleerd en diverse speelmogelijkheden. De serie is erg divers, van zowel betonauto's naar telescoopkranen en houttransport vrachtwagens. Speelgoed houttransport vrachtwagen 


Bruder assortiment met aanbouwdelen

Vanuit Bruder zijn er ook diverse leuke aanbouwdelen verkrijgbaar. Enkele voorbeelden zijn:
Ronde hooibalen. In een verpakking van 4 stuks

Daarnaast is de voorlader van Bruder ook erg geliefd: het leukste is om je frontlader te voorzien van de hulpstukken. De Bruder hulpstukken kun je aan je fronthef bevestigen om zo meerdere spulletjes te vervoeren en laden.


Bruder frontladerStandaard is de Bruder frontlader voorzien van een schepbak en een grijper om de lading vast te kunnen houden. De extra hulpstukken zijn:
  • Adapter
  • Rasterlijn
  • Lier
  • Hooivorken
  • Palletvorken
  • Palletkrat

hulpstukken bruder frontlader

Wat dan erg leuk is om te doen is de balen met de frontlader van het land verzamelen en laden met je frontlader!

Dit is de balenwagen:
Bruder balenwagen

Als je nu op de afbeelding klikt zie je gelijk alle extra mogelijkheden van Bruder om balen te maken, laden en vervoeren.

Hier kun je echt uren mee spelen!

Bruder balenwikkelaar


Bruder balenpers
                        
Let op met de aanbouwdelen van Bruder of het past:

Op de pagina met uitleg over Bruder aanbouwdelen lees je wat er wel allemaal aan elkaar past, goed opletten dus!
 

Bruder speelgoed online kopen

Bruder speelgoed kan op vele manieren gecombineerd worden. De basis is altijd een tractor, (vracht)auto of een zelfrijdend voertuig. Als voorbeeld, een Bruder landbouwtractor is standaard voorzien van een trekhaak achter. De tractor zelf is compleet met openslaande deuren, frontgewicht en een afneembaar stuurtje wat via het dak kan worden aangesloten. Voor kinderen is het leuk om direct of al snel een aanhanger of andere landbouwmachine te koppelen. Bijvoorbeeld om boomstammen of hooibalen te verplaatsen naar de boerderij is een leuk spel wat ze vaak en graag herhalen.
Ga je dus online Bruder speelgoed kopen kijk dan ook vooral naar de combinaties die mogelijk zijn om zo langer met hetzelfde speelgoed en boerderij speelgoed te kunnen spelen.

Bruder mercedes vrachtwagen


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij