Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Boerderij speelgoed - Bruder speelgoed - Aanhangers en landbouwmachines

Aanhangers en landbouwmachines

Bruder speelgoed compleet maken met aanhangers en Bruder machines.

Bruder is degelijk speelgoed gemaakt van kunststof in de maat 1:16 Naast de trekkers kun je bij Tim'sSpeelgoed ook de Bruder aanhangers kopen. Denk aan bijvoorbeeld onderstaande balen aanhanger.
Bruder balen wagen
Kinderen vinden het erg leuk om met spulletjes te rijden. Als voorbeeld de balenwagen van Bruder, in combinatie met de voorlader om te laden is dit een zeer krind vriendelijke combinatie.
Bruder frontlader
 
Bezig met laden...
visibility

Bruder 2033 - Krone Big Pack balenpers (schaal 1:16)

48,30

visibility

Bruder 42641 - Dieplader chassis BF2655

Bruder 42641 - Dieplader chassis BF2655

19,55

visibility

Bruder 42924 - enkelassige aanhanger

Bruder 42924 - enkelassige aanhanger

24,99

visibility

Bruder 43508 - tandemas aanhanger

Bruder 43508 - tandemas aanhanger

27,35

visibility

Bruder Amazone veldspuit UX 5200 (schaal 1:16)

Om te voorkomen dat er veel onkruid tussen de gewassen groeit, moet de landbouwer/akkerbouwer regelmatig spuiten. Met de Amazone...

37,75

visibility

Bruder Amazone zaaimachine (schaal 1:16)

Nadat de grond klaar gemaakt is voor het zaaien, kan de zaaimachine van Amazone uit de schuur gehaald worden. De klep van de zaaimachine...

12,30

visibility

Bruder balen transport aanhanger (schaal 1:16)

Op de tandem-asser balen transport aanhanger kunnen acht ronde balen (inclusief) tegelijk vervoerd worden. Als het weer wat slechter...

20,20

visibility

Bruder balen wikkelaar (schaal 1:16)

21,60

visibility

Bruder balenklem met 1 ronde baal (schaal 1:16)

7,70

visibility

Bruder Beregeningshaspel met sproeier (schaal 1:16)

32,65

visibility

Bruder Cambridge roller (schaal 1:16)

14,95

visibility

Bruder Case IH Optum met balenaanhanger (schaal 1:16)

63,15

visibility

Bruder Claas frontmaaier Disco 3050 FC Plus (schaal 1:16)

Een van de hoofdtaken van een boer is zorgen dat de dieren goed te eten krijgen, zodat ze gezond blijven en bijvoorbeeld goede melk...

13,05

visibility

Bruder Claas Jaguar 900 Hakselaar (schaal 1:16)

Bruder Claas Jaguar 900 Hakselaar (schaal 1:16)

48,15

visibility

Bruder Claas Jaguar 980 Hakselaar (schaal 1:16)

Bruder Claas Jaguar 980 Hakselaar (schaal 1:16)

64,10

   1  2 3 4  

Bruder Fliegl aanhanger

Een ander voorbeeld om mee te spelen is de combinatie van aanhanger en speelmais. Hieronder als eerste de Bruder Fliegl aanhanger. Het bijzondere van deze aanhanger is dat deze over meerdere zijden kan kippen. Dit wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij het lossen van graan en mais.

  Bruder aanhanger Fliegl

Spelen en combineren met de speelgoed en miniatuur machines

Om te kunnen spelen met dit type kunststof speelgoed van Bruder heb je als eerste een Bruder tractor nodig. Dit zijn natuurgetrouwe modellen Bruder speelgoed tractor John Deerewaarvan veel functie's ook gewoon echt werken. Denk aan openslaande deuren en werkende voor- en achterhef. Aan de achterkant kun je aanhangers en landbowu machines bevestigen met een universeel aankoppelsysteem. Bij een aantal Bruder tractoren is er ook een mogelijkheid om aan de voorkan een landbouwmachine te koppelen.


Type aanhangers van Bruder

speelgoed tractor met aanhanger van Bruder

Er zijn twee type aanhangers en kippers te verkrijgen. Als eerste de serie die vooral gemaakt is voor het vervoeren van zand, grond of grind. Deze zijn gemaakt om onder ruige omstandigheden in de wegenbouw te werken en heel te blijven. Bijvoorbeeld de Bruder Krampe aanhanger voor natte klei of de speelgoed Bruder Joskin kipper.

De aanhangers voor in de landbouw voor het vervoeren van veevoer hebben vaak een andere opbouw. Zoals de Bruder Fliegl kipper voor het vervoeren van graan of de Bruder speelgoed kipper aanhanger.speelgoed kipper aanhanger
Deze aanhangers en kippers hebben een zogenaamd graanluik in de achterklep, dit is een kleine schuif waarmee je bij de meelfabriek voorzichtig het graan kunt lossen. Tenslotte zie je in deze categorie ook een aantal bijzondere aanhangers zoals de voermengwagen of een Bruder veewagen. Deze koppel je ook aan de trekhaak van een Bruder voertuig.
 

Landbouwmachines van Bruder

Landbouw speelgoed en zoals landbouwmachines zijn te verdelen in machines voor de akkerbouw en machines voor de veehouderij. Het Bruder akkerbouw speelgoed kun je denken aan de Bruder aardappelrooier of de Bruder speelgoed cultivator Lemken. De akkerbouwer zorgt daarmee voor je eten als aardappels, uien, brood en groenten.

De veehouder heeft dieren als melkkoeien. Met bijvoorbeeld machines voor de graswinning zorgt de boer voor eten in de winter.
Als eerste bemest je het gewas en gras met de speelgoed mesttank van Bruder, de Fliegl bemester. Met de langen achterop komt de mest mooi onder het gewas te liggen.
Is je gras lekker lang geworden dan wordt het tijd om te maaien met een Bruder maaimachine. Zowel de kleine Bruder maaimachine als de grote Bruder driedelige frontmaaier Claas.
speelgoed maaimachineDeze maaimachines leggen het gras gemaaid tegen elkaar aan waardoor je daarna het gras uit elkaar gaat spreiden, het gras schudden.

Dit gras schudden kan met de kleine Bruder schudder en de grote Krone Bruder schudder en zorgt ervoor dat het gras opdroogd op het land. Nat gras gaat namelijk schimmelen en vies worden. Nadat je het enkele dagen door elkaar geschud hebt is het tijd om het gras naar huis te rijden voor op de rijkuil of je maakt er balen van.

Je kunt zowel vierkante balen maken met de John Deere speelgoed balenpers als ronde balen maken met de ronde balenpers Claas van Bruder. speelgoed balenpers
Als het gras goed droog is geworden tot hooi dan hoeft er niet persé plastic omheen, als het nog wat vochtig is dan kun je er beter plastic omheen wikkelen.

Tenslotte kun je de balen met de Bruder balen aanhanger naar je boerderij vervoeren en opslaan voor komende winter als er geen gras groeit in je weiland.

Alle Bruder aanhangers en landbouwmachines zijn in de schaal 1:16 zodat ze bij elkaar passen.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij