Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Retour formulier

Retour formulier

Geachte heer/mevrouw,

Het is altijd vervelend als een aankoop niet voldoet aan de verwachtingen.
Daarom kunt u bij Tim's Speelgoedboerderij uw aankoop binnen 14 dagen retour sturen.

Wij verzoeken u voordat u een of meerdere artikelen retour stuurt om eerst contact op te nemen met Tim's Speelgoedboerderij, via de email of onderstaand formulier.

Uw retour zending dient wel aan een aantal eisen te voldoen, voordat wij overgaan tot volledige terug betaling van de waarde van het artikel, namelijk:
  • het artikel (de artikelen) dient indien redelijkerwijs mogelijk in nog ongeopende (orginele) verpakking retour gezonden te worden. Wanneer de verpakking geopend is is het artikel voor ons onverkoopbaar geworden en heeft het artikel geen waarde meer.
  • Artikelen waarvan de gesealde verpakkingen geopend zijn hebben een waardevermindering van 100%. 
  • Het artikel dient deugdelijk verpakt te worden, net zoals wij het naar u toegestuurd hebben. Dus wanneer er een voertuig in een doos zit, moet deze doos ingepakt worden in een kartonnen doos, zodat de doos van het voertuig niet kan beschadigen (en dus onverkoopbaar wordt).
  • Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd en zullen dus niet leiden tot restitutie van de waarde van het artikel.
  • (kopie) van de pakbon of retour formulier dient in het pakket te zitten, zodat voor ons duidelijk is van wie de retour zending afkomstig is.
​Mocht u twijfelen of vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Verder verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Wanneer een artikel beschadigd is gelden er uiteraard ander voorwaarden, neem hiervoor contact met ons op, dit kan eventueel ook via onderstaand formulier, maar vermeld dan duidelijk dat het gaat om een beschadigd artikel wat u heeft ontvangen.

Wanneer uw retour zending bij ons ontvangen is, zullen wij het totaalbedrag van de ontvangen artikelen op uw rekening terug storten.

Team Tim's Speelgoedboerderij

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij