Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Merken - JCB
filter icon Filter

Filter

close

JCB

JCB

JCB merkpagina met speelgoed voertuigen en miniaturen van het merk JCB

In Nederland is JCB op de boerderij bekend geworden vanwege de bijzondere tractor; de JCB Fastrack. Deze grote gele tractor valt op door zijn enorme en ver naar voren geplaatse cabine. Ook als miniatuur en op de speelgoed boerderij valt deze op; ook in combinatie met de 4-wiel besturing!
Door deze bouwwijze is de tractor in staat om hogete snelheden te bereiken; JCB tractoren kunnen meer dan 60km/u rijden; meer dan alle andere tractoren.
 
Bezig met laden...

Britains 43255 - JCB 6T dumper 1:32

€ 33,25

Britains 43264 - JCB 1 CXT 1:32

€ 29,35

Britains 43271 - JCB 541-70 Agripro Loadall F1 Limited 1:32

€ 46,75

Bruder JCB 5CX ECO Graaflaadcombinatie (schaal 1:16)

€ 46,99

Bruder JCB Graaflaadcombinatie (schaal 1:16)

€ 31,60

Bruder JCB graafmachine

€ 12,40

Bruder JCB graafmachine met machinist

€ 18,85

Bruder Land Rover Defender met enkel asser en JCB minigraver (schaal 1:16)

€ 50,40

MAN TGA dieplader met JCB 4CX graaflaadmachine (schaal 1:16)

€ 73,65

Het snelle transport van losgestorte landbouwgoederen staat bij deze combinatie op de kindvriendelijke schaal 1:87 op de voorgrond. De snelle JCB 8250 trekt een 3-assige kiepwagen met kantelbak, di...

€ 14,55

Rolly Toys 421183 - Rolly Digger JCB op 4 wielen

€ 72,40

Rolly Toys Minitrac Dumper JCB Deze geweldige looptractor geeft uw kind de eerste jaren veel plezier. Wat is er nu mooier dan een loopauto in de vorm van een tractor ! De eerste rondjes kunnen al...

€ 65,70

Rolly Toys RollyKid JCB met aanhanger Deze geweldige tractor met aanhanger in de mooie gele JCB kleuren geeft uw kind jaren veel plezier. Worden de eerste rondjes binnen of buiten gemaakt op deze ...

€ 96,65
   1  2  

JCB tractor, kraan en graafmachine van de merken Siku, Bruder en Rolly Toys.

Naast de bekende gele tractor is dit Engelse merk ook leverancier van machines voor de bouw; afval en sloop. Hiervoor worden er zowel graafmachine's, graaflaadcombinatie's en minigravers geleverd. In het overzicht hieronder de verschillende mogelijkheden van zowel Siku, Bruder als Rolly Toys.
Siku jcb speelgoed tractor

Siku JCB miniaturen

Siku maakt alleen in de kleinste schaal 1:87 een JCB fastrack tractor. Deze is zowel los verkrijgbaar met een voorlader als een combinatie met haaklift of grote aanhanger. In deze kleinste Siku schaal zijn de tractoren ook grotendeels van metaal gemaakt met kunststof onderdelen. En met hun gele kleur zijn deze tractoren altijd weer opvallend in de tractor verzameling.
 

Bruder speelgoed JCB graafmachines

Bruder JCB gele tractorVan Bruder is er één speelgoed tractor in de grootste schaal 1:16 Deze is gelijk aan het Siku model maar dan veel groter. Daarnaast levert Bruder vooral verschillende graafmachine's welke veel in de wegenbouw gebruikt worden. De modellen van Bruder zijn gemaakt van onverwoestbaar kunststof; maar wel veel mooie details om de machines te kunnen bedienen.Als voorbeeld de Bruder JCB combinatie laadmachine. Deze heeft voorop een schepbak welke met een grijze handel te bedienen is. Achterop zit de graafarm waarmee bijvoorbeeld sleuven gegraven kunnen worden. Met twee stelpoten staat de machine stabiel om zo de grond bijvoorbeeld in een kipper te kunnen scheppen.
Een andere Bruder speelcombinatie is deze graafmachine gecombineerd met een vrachtwagen met dieplader. De graafmachine kan via de kleppen achterop de dieplader gereden worden. Met een sterke truck ervoor kan de graafmachine over grotere afstanden vervoert worden. Voor kinderen een herkenbare combinatie met veel speelmogelijkheden.

Zie ook onderstaande video.


Rolly Toys JCB traptractor

Tenslotte zijn er ook enkele traptractoren gemaakt door Rolly Toys. Uiteraard zijn deze ook prima herkenbaar in de geel / zwarte kleuren. Er zijn voor Rolly Toys ook verschillende grootte's. Deze Rolly Toys Kid JCB tractor is bijvoorbeeld gemaakt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Samen met de aanhanger is dat een mooie combinatie voor buiten om bijvoorbeel blad, sneeuw of gewoon zand te rijden.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij