Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Boerderij speelgoed - Kids Globe Farming

Kids Globe Farming

Kids-Globe-Farming

KidsGlobe Farming is de fabrikantnaam van houten boerderij speelgoed.

Wat is er nou mooier dan je eigen tractor of beesten in een echte stal en loods te zetten? Bij Tim's een uitgebreid assortiment van zowel stallen voor dieren als loods en berging voor je tractors, allemaal van Kids Globe Farming. Ook de toebehoren kunt u bij ons vinden; zoals koeien en silo's; mais, hooibalen en kisten. Zelfs voor een stuk groen grasland (weiland) kunt u bij ons terecht. Let op de schaal van de modellen dat deze combineren.
Als extra service willen we u graag in onze showroom verder adviseren.


Kids Globe Farming stallen en loodsen met Siku en Bruder speelgoed.

De houten speelstallen van KidsGlobe Farming maken je speelboerderij echter dan je denkt!
Het leuke is namelijk dat veel stallen en loodsen zijn nagebouwd van tekeningen van echte boerderijen. Oftewel als iemand een stal of loods gaat bouwen dan wordt hem gevraagd een copy te maken van de bouwtekening. En dan wordt die door KidsGlobe Farming nagemaakt!

In onderstaande video uitleg over de boerderijen en speelgoed stallen van Kids Globe Farming.


KidsGlobe farming bestaat uit diverse schaalgrootte's. Hieronder de verschillen en waarmee dit speelgoed te combineren is.

  • KidsGlobe Farming 1-16 speelgoed is geschikt voor Bruder speelgoed. Bruder maakt al zijn tractoren, machines, aanhangers en andere boerderij en landbouw attributen in deze maatvoering en passen dus in de loodsen en bij deze serie KidsGlobe farming.
  • Van de serie KidsGlobe Farming 1-24 zijn enkele paardenstallen welke gemaakt zijn voor Schleich paarden. Schleich maakt al zijn dieren in de schaal 1-24 en daardoor passen de Schleich modellen in deze schaal van KidsGLobe.
  • KidsGlobe Farming 1-32 speelgoed is helemaal gemaakt voor de Siku Farmer 1-32 miniaturen.Siku 1:32 is de standaard serie met prima details en alle modellen tractoren en voertuigen zijn gemaakt met een metalen frame.
  • KidsGlobe Farming 1-50 is gemaakt voor Siku 1-50 speelgoed. Deze maat van Siku is zeer robuust gemaakt, maatje kleiner dan 1:32 en ook gemaakt met een metalen body.
  • KidsGlobe Farming 1-87 is tenslotte voor Siku Farmer 1-87 speelgoed. Deze serie is echt gemaakt voor de jongste kinderen. Het is compact, overzichtelijk speelgoed en robuust gebouwd.


De combinatie's met Siku en Bruder.

Hieronder zie je een stal van Kids Globe Farming met speelgoed van Siku, de open frontstal met Siku John Deere balencombinatie.

Kidsglobe farming speelgoed boerderij


Als je goed kijkt zie je ook dat de verlichting in de stal brand, helemaal echt!

Je kunt je Kids Globe Farming stal verder compleet maken met:


KidsGlobe farming online kopen

Dit type speelgoed is thematisch speelgoed, de boerderij en het boerderij leven staat vaak centraal. Er zijn in het boerderij thema enkele mogelijkheden. Als eerste bijvoorbeeld het thema akkerbouw speelgoed. Deze serie kun je invullen met bijvoorbeeld een aardappel rooier; aardappelkistjes en werkplaats met berging.
Het thema veehouderij kan ook, dit is gebouwd rondom de boerderij dieren zoals koeien, kalfjes en paarden. De (koeien)stallen passen hier uiteraard bij, daarnaast zijn er ook vele attributen die erbij passen.
Koopt u dus Kidsglobe farming online dan is het goed om hier de combinaties in de maken die het beste bij elkaar passen.


kidsGlobe landbouw speelgoed

Het landbouw speelgoed wat KidsGlobe maakt zijn over het algemeen moderne stallen, speelgoeddieren en vele kleine items zoals hooibaaltjes en houten pallets. het speelgoed is een prima imitatie van wat er op de boerderij allemaal gebeurd. In grote lijnen zijn de speelgoed items van KidsGlobe op te splitsen naar akkerbouw en veehouderij.
Bij akkerbouw kun je denken aan oogsten van gewassen als aardappelen en uien. KidsGlobe maakt ook speelgoed als boerderij dieren en hooibalen. Dit zijn typisch speelgoed items die in de veehouderij thuis horen. Door het combineren van dit landbouw speelgoed met Siku ontstaan er mooie combinaties waar kinderen hun eigen fantasie op los kunnen laten.

kidsglobe speelgoed


 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij