Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Merken - Goki

Goki

Goki merkpagina

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het mooi gekleurde speelgoed heeft een funcitoneel design. Het houten speelgoed draagt bij aan een goede ontwikkeling van de motoriek van ieder kind.

Het merk Goki richt zich vooral op kinderen tot een jaar of 8. Er valt voor kinderen in deze leeftijdscategorie heel wat te beleven en te ontdekken. Daarom is het spelen met speelgoed van Goki nooit saai. 
Bezig met laden...
visibility

Goki - Dieren puzzels 24 stukjes

Goki - Dieren puzzels 24 stukjes

1,99

visibility

Houten boerderij dieren

Twaalf boerderij dieren gemaakt van massief hout en vrolijk beschilderd. Naast de gewone boerderij dieren (koe, varken, schaap, paard,...

16,45

visibility

Houten blokken

Een van de oudste producten om de fijne motoriek mee te oefenen. Kleine architecten voelen zich als een vis in het water met deze 75...

19,99

De artikelen van Goki vinden hun oorsprong in Duitsland vlak bij Hamburg. In dit kleine avonturenland;

Dat speelgoed bijdraagt aan de creatieve, intellectuele en motorische ontwikkeling van kinderen is voor Goki zeer belangrijk. Met dit in hun achterhooft ontwikkelen ervaren speelgoedontwerpers dagelijks nieuwe producten.

Een kenmerk van het merk Goki speelgoed is het functionele en liefdevolle design in frisse moderen kleuren. Waardoor kinderen elke dag nieuwe avonturen kunnen beleven. Goki heeft zijn eigen testlaboratorium waar ze gebruik maken van de modernste technieken en zo de veiligheid van hun producten waarborgen. Een van de items waarop ze testen is of er metalen aanwezig is in de verf, want de frisse kleuren moeten natuurlijk wel veilig zijn !

Goki produceert hoogwaardig speelgoed voor een betaalbare prijs.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij