Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Merken - Joskin
filter icon Filter

Filter

close

Joskin

Joskin

Joskin merkpagina met aanhangers om mee te spelen of om te verzamelen

Om meer te kunnen genieten en spelen met Siku of Bruder speelgoed zijn er diverse soorten landbouwmachines. Op deze overzichtspagina de schaalmodellen van de Belgische machine fabrikant Joskin.

Zowel Siku, Bruder speelgoed als RollyToys maken schaalmodellen zoals zodebemester, silagewagens en kipwagens.
Bezig met laden...

Een van de grootste en zwaarste tipping trailers op de markt is de drie-assige kipper Joskin. Ontworpen voor zware ladingen en het transport in extreme omstandigheden, zoals bij het werken in de ci...

€ 26,95

Remote control Tandem trailer van Joskin met 2 assen.

€ 87,75

Rolly Toys Halfpipe kiepkar Joskin. Deze aanhanger van het merk Joskin kan kiepen, waarbij de achterklep automatisch opent.

€ 90,49

Een speelset van de bijzondere aard is de nieuwe Agroton X720 van Deutz in combinatie met 3 aanhangwagens uit het Joskin-Cargo-programma. Het wisselsysteem bestaat uit een silagewagen-, een giervat...

€ 23,30

Siku Fendt met Joskin haaklift aanhanger (schaal 1:50)

€ 26,75

Massief model van de Joskin-kiepwagen met kantelbak Trans-Space in de grootste uitvoering. 3-assig chassis van metaal met grote en volumineuze luchtbanden met landbouwprofiel. De kantelbare bak met...

€ 33,40

Siku Joskin Silagewagen Afmeting ca. 31,6 x 16,1 x 9,4 cm...

€ 33,40

Na het maaien moet het land opnieuw bemest worden. Dit kan heel goed met deze Joskin zodenbemester. Afmeting ca. 38,5 x 15,1 x 9,8 cm...

€ 36,25

Joskin leverancier van landbouw modellen

Josking landbouw kipper
Zoals in bovenstaande afbeelding te zien is maakt deze Belgische leverancier een serie landbouw machines zoals silagewagens om mais en gras te rijden. Een silagewagen zoals op de grote foto te zien is heeft geen opkipsysteem maar een losketting op de vloer. Hierdoor zijn deze wagens geschikt voor het vervoeren van gewassen zoals mais en gras. Wanneer je de aanhangwagen wilt legen, zet je de kettingen welke over de bodem van de aanhanger liggen in werking. De lading schuift langzaam op de kettingen naar achteren en schuift zo de aanhanger uit.
Grond kun je er niet mee rijden omdat dit een te losse massa is, gras en mais gaat in elkaar zitten, zodat je dat er wel uit kunt schuiven met de kettingen. Het zelfde systeem wordt gebruikt bij mestverspreiders.

Ook de kippers  zoals de gele Joskin (derde machine) zie je veel op de boerderij maar ook in grondverzet. Deze hebben een veel zwaardere bak zodat er grond of steenpuin mee gereden kan worden. Bij deze aanhangers wordt de voorkant van de bak opgetild, zodat de lading er vanzelf door zijn gewicht uitschuift.

De Joskin zodebemester brengt de vloeibare mest een klein stukje de grond in. Dan ruik je het bijna niet en blijft het gras schoon.
 

Speelgoed en landbouwminiaturen van het merk JoskinSiku josking trailer set

Er zijn verschillende modellen van Joskin in kleine schaal gebouwd. Hieronder de merken welke we aanbieden.

Siku Joskin. In de kleinste schaal 1:87 valt de Siku 1:87 Joskin trailer set op. In de basis is dit een losse trailer waar in totaal drie verschillende opbouw mogelijkheden bij zijn.

In een maatje groter 1:32 zijn er meer aanhangers beschikbaar. Als voorbeeld de Siku Joskin silagewagen 1:32 om gras of mais te rijden.Tenslotte is er ook de Siku Joskin remotecontrol kipper aanhanger. Deze is gemaakt om samen te werken met afstand bestuurbare Siku tractoren en wordt met een kabel vastgemaakt. Vanaf dat moment is de Joskin kipper te bedienen met de Siku afstandbediening.
siku joskin remoteontrol kipper
RollyToys heeft ook twee modellen van Joskin in het assortiment. Een normale kipper een een zogenaamde container carrier. Deze heeft een losse containerbak welke afgezet en weer opgeladen kan worden.

Bruder speelgoed maakt tenslotte ook een grote Joskin kipper. Deze is in de grote schaal 1:16 en gemaakt van sterk kunststof. Kinderen kunnen al vanaf jonge leeftijd spelen met deze Bruder modellen.

Bruder speelgoed kipper van joskin


 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij