Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Merken - Banbao

Banbao

Banbao

Uren bouw- en speelplezier met Banbao !


U kent ze vast wel de bouwstenen van Lego, helaas reizen de prijzen tegenwoordig de pan uit. Gelukkig is er nu het merk Banbao. In de eerste jaren had Banbao het nog zwaar om de kwaliteit van Lego te evenaren. Maar tegenwoordig doet dit merk niet meer onder voor Lego en dat alles voor een leuke prijs.

In juni 2016 worden er weer 6 nieuwe speelgoedlijnen verwacht. Een van deze lijnen is de nieuwe politielijn met 11 verschillende bouwsets. Een politiehelicopter, sneeuwauto, politiejeep, politiegarage en een grote politiekazerne zijn onder andere items in dit thema.

 
Bezig met laden...
33%
visibility

Dakar Buggy van Tim Coronel

Leuk vaderdag geschenkset, de dakar buggy van Tim Coronel gemaakt van Banbao bouwsteentjes en een heerlijk geurtje van Amando.

14,99

9,99

Naast de nieuwe bouwset series, zijn er ook de bestaande series, zoals Hi-tech (vergelijkbaar met Technisch lego van Lego), Brandweer, Politie, Kastelen, Haven, Leger, Marine, Transposrt, Safari, Ecofarm (alles op het gebied de boerderij), Raceclub, Citylife, Constructie, ook aan de meisjes is gedacht met de lijnen Trendy City en Loving World.

Verder zijn er ook de bouwstenen voor kinderen van circa 5 jaar, is er ook een speelgoedlijn voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar (vergelijkbaar met Duplo). In deze serie kun je kiezen uit: dierentuin, politie, brandweer, constructie en bouwonderdelen
 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij