Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Boerderij speelgoed - Schleich

Schleich

Schleich paarden en combinatie met paardSchleich paardenstallen

In deze categorie Schleich zijn alle Schleich paarden, Schleich dieren en Schleich paardenstal mogelijkheden te vinden.
De Schleich paarden zijn gemaakt van degelijk kunststof en mooi gebalanceerd. Hierdoor blijven ze mooi staan in de bijbehorende stallen en tussen de hindernissen.
 


Schleich dieren zoals paarden en pony's

De Duitse leverancier maakt vele soorten dieren en fantasyfiguren. De paarden zijn echter zoveel mogelijk natuurgetrouw gemaakt en handgeschilderd origineel. Hierdoor komen de details ook prima naar voren. Denk aan de juiste vachtkleuren en huidtekeningen; stand van het lichaam zoals voorhand en achterhand maar ook de manen&staart. Ieder jaar veranderd er wel wat in het aanbod, met de vele mogelijke paardenrassen en tekening van de dieren zijn er veel verzamel mogelijkheden.

Kwaliteits speelgoed dieren

Schleich heeft de kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Naast dat de dieren prima natuurgetrouw zijn, zijn ze veilig om mee te spelen; duurzaam en gemaakt van veilig kunststof PVC materiaal. Deze combinatie geeft jarenlang speelplezier.Schleich fries paard

Schleich paarden online kopen of in de winkel

De Schleich dieren zijn allemaal in de schaal 1:24 te koop. Schleich is een complete serie van beschikbaar; bij de paarden zijn ook stallen; springmateriaal en verzorgingssets mogelijk. Door de juiste combinatie's te maken heb je er gegarandeerd jarenlang plezier ervan. In onze Schleich winkel zijn zowel de paarden te koop als de stallen. Via deze website koop je de paarden ook online.

Sleigh of Schleich dieren

In de loop van de jaren zijn er vele verschillende dieren gemaakt, en is het woord Sleigh vaak fout geschreven. Schleich is het juiste woord wat verwijst naar een plaats in Duitsland waar ook de fabriek van de miniatuurdieren te vinden is.

Schleich paarden combineren met een paardenstalhouten paardenstal voor schleich paarden

Ben je van plan een Schleich paard te kopen en combineren dan is het altijd goed om even op de schaal (maatvoering) van 1:24 te letten. Een mooie combinatie is te maken met deze houten Schleichstal met ruimte voor 2 paarden en een berging. Deze Schleich paardenstal is niet door Schleich zelf gemaakt maar door KidsGlobe Farming.

In combinatie met hekjes, weiland en bijvoorbeeld een ruiter bouw je zelf zo een complete stalling met zelfs manege. 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij