Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Paarden speelgoed

Paarden speelgoed

Paarden-speelgoed

Speelgoed paarden en paarden stallen, alles voor jou paardenwereld bij Tim's Speelgoedboerderij.

Categoriepagina met paarden speelgoed, paardenstallen van zowel hout als kunststof. Met stallen in verschillende schalen (grootte) voor zowel Bruder paarden als Schleich paarden.


Er zijn verschillende groottes van paarden.

Denk aan Schleich paarden; deze hebben een schaal van 1:24 (ze zijn 24x kleiner dan in het echt). De paarden van Bruder hebben echter een schaal van 1:16 en passen in de kunststof speelgoedstallen van Bruder. Om hier meer duidelijkheid in te geven een video met uitleg van de verschillende modellen. Denk aan Bruder, Schleich of de Playmobil paarden. Ook zie je in deze video de paarden in de schaal 1:32 welke van Kidsglobe farming.
Plastic paarden speelgoed of hout

Alle paarden zijn in ieder geval van kunststof (plastic) gemaakt. Dit is eenvoudiger, voor kinderen is het wel zo dat kunststof altijd wat kouder aanvoelt dan hout. Een voordeel is dan weer dat de plastic paarden wat buigzaam zijn en daardoor beter tegen een ongelukje kunnen. De stallen kunnen zowel van hout als kunststof zijn; afhankelijk van de fabrikant. Hout heeft dan als eigenschap dat het minder koud aanvoelt. Het is echter niet zo flexibel te bouwen als bijvoorbeeld de kunststof paardenstal van Bruder.
 

Speelgoed paarden online kopenverschillende speelgoed paarden

U zoekt speelgoed paarden te koop? Naast deze online paardenwinkel kunt u bij Tim's Speelgoedboerderij gewoon in de showroom komen kijken. Er is naast een showtafel ook een duidelijk overzicht met de beschikbare speelgoed paarden.
Online kopen van paarden om mee te spelen is prima mogelijk, waar u vooral even op moet letten zijn de verschillende afmetingen en geschikte leeftijden. Hieronder een overzicht.

  • Bruder paard. Op de foto is dit de grootste achteraan. Prima geschikt voor jongere kinderen.
  •  Schleich speelgoed. De drie rechts paarden zijn van Schleich en hebben erg mooie details.
  •  Playmobil. Met het rode dekje op is eigenlijk geen maatvoering; dit Playmobil paard is voor de allerjongste kinderen.
  • KidsGlobe paard. De twee rechts paarden zijn van KidsGlobe en weer een maatje kleiner dan zowel Schleich als Bruder. 

Alles over: Paarden speelgoed en spelen met paarden

Kun jij urenlang bezig zijn met paarden? Lees je ook alles over paarden? Dan is het natuurlijk helemaal compleet als je ook het leukste paarden-speelgoed en modelbouw hebt! Tim's Speelgoedboerderij heeft een verrassend assortiment, van zowel houten stallen, kunststof stallen, Schleich/Bullyland paardenstal en complete figuren sets om jou eigen stal compleet te maken. Je kunt bij ons zelfs een compleet ingerichte houten paardenstal met 9 paarden, strooisel, voer en stalverlichting kopen.
Lees hieronder over het leukste speelgoed.
bruder paardenspeelgoed

Het meeste paardenspeelgoed van Bruder valt onder de nieuwe productlijn BWorld.

Het speelgoed van BWorld lijkt een beetje op playmobil en heeft ook wel iets weg van lego en door deze mix is het gigantisch leuk speelgoed! Alle Bworld sets bestaan uit bouwpakketten. Hierdoor kun je zelf het speelgoed in elkaar zetten volgens de beschrijving, maar kun je ook eindeloos varieëren met je eigen fantasie.

Neem nou de paardenstal van Bruder, je kunt hier ook een soort carport van maken, en als je dan de boxen erin zet heb je ineens een paardenstal. Maar bestel je en de carport en de paardenstal, dan kun je deze aan elkaar koppelen waardoor je paardencomplex nog mooier wordt. De stallen kun je eindeloos varieëren en uitbreiden en zo een heus manegebedrijf beginnen.

Bruder paardenstal met paardentrailer
Links zie je de carport en rechts de paardenstal. Uiteraard kan het dak ook geheel gesloten worden.

De volgende speelgoed items zijn op de foto te zien:

 

Bworld paarden hindernissen en spring parcoursCompleet springconcours van Bworld

Begin 2013 heeft Bruder in de productlijn BWorld een compleet springconcours op de markt gebracht. De complete set bestaat uit verschillende hindernissen, een ere podium, rozet, beker voor de 1e prijs, heggen en bloempotten.

Doordat de hindernissen zelf in elkaar gezet moeten worden met een eenvoudig kliksysteem kun je eindeloos varieëren.
Compleet springconcours set van Bruder/BWorld met echte hindernissen, amazone, paard, zadel, hoofdstel, bandages, cap en zweep.

Hindernissen zijn eindeloos te variëren De hindernissen kunnen zelf eenvoudig in elkaar gezet worden. Het middelste gedeelte van de balk is een vast gedeelte. De twee buitenste ringen klik je er eenvoudig op. Je kunt dus zelf kiezen of deze balk rood met geel of wit gaat worden. Ook de staanders zijn aan te passen.

springparcours voor kinderen
De bij behorende bloembakken zijn in 3 stappen in elkaar te zetten. Klik het gele verbindingsstuk in de aarde, klik de aarde in de pot en klik vervolgens de buxusbol erop. En klaar is de plantenbak.

Kleine set paarden toebehoren

Je kunt beginnen met een leuke set van paard met een toebehorenset. Voor jezelf of gewoon mooi om kado te doen. Deze paarden zijn gemaakt met een schaal van 1:16 en zijn dus ook goed te combineren met de voertuigen van Bruder. Denk hierbij aan een jeep met paardentrailer of vrachtwagen. Hiernaast zie je een paardrij-toebehorenset van Bworld. Dit kun je later gemakkelijk uitbreiden met de schuilstal van Bruder of de echte paardenstal.
 

Verzamel je paarden van Schleich of Bullyland en wil je je verzameling uitbreiden met een mooie paardenstal?houten paardenstal met 7 boxen

Dat kan! Bijvoorbeeld met dit geweldige houten model van Kidsglobe Farming. Dit model met de schaal van 1:24 is speciaal gemaakt voor de paarden van Schleich en Bullyland. Het is een enorme stal voor enorm veel speelplezier. De stal is natuurgetrouw gemaakt met allemaal echt werkende deuren en ramen. Zelfs de voerbakken ontbreken niet. Maak je stal uiteindelijk helemaal vet cool met de led stalverlichting !


Wil je meer combineren en liever een gangbaar model paardenstal van 1:32 ? dat kan; dan past deze paardenstal beter bij jou.
Deze stal kan perfect gecombineerd worden met de voertuigen van Siku.

Je kunt dan net als op een professionele dressuur- of springstal de boxen uitmesten met een minishovel. En het voer naar binnen rijden met een tractor met voorlader.


 

Hobbelpaarden voor kinderen

En voor de jonge ruiters onder ons moeten we natuurlijk niet onze trouwe hobbelpaarden vergeten. Naast de klassieke houten hobbelpaarden hebben wij ook lekker zachte hobbelpaarden met een echt zadel in ons assortiment.
 

In onderstaande Youtube video zie je op ware grootte de mooie kunststof stallen door Tim uitgelegd.


Paarden vervoeren met de trailer

Op stap met je Bruder of Schleich paard? Voor het vervoer heb je dan ook een paardentrailer nodig. Zowel Bruder als Schleich leveren een paardentrailer. Ze passen niet allemaal in de paardenstallen, wil je zelf een combinatie maken kun je ons altijd even om advies vragen.


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij