Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Siku Control bluetooth en radiografisch

Siku Control bluetooth en radiografisch

Verschillen tussen de Siku Control32 bluetooth en radiografische bediening

Siku levert al meer dan 10 jaar afstand bestuurbare trekkers en vrachtwagens. In de beginperiode waren dit infrarood modellen. Al snel daarna werden dit radiografische modellen.
Vanaf 2019 zijn er echter ook de eerste Siku bluetooth control modellen op de markt. Deze hebben de mogelijkheid gekregen om ook via een App het voertuig te bedienen. In deze vlog een stuk je onderbouwing.

Siku control32 radiografischsiku control standaard afstand bediening

Op het moment van schrijven zijn de volgende modellen uitgerust met de standaard radiografische afstand bediening:

De luxe Siku control afstand bediening heeft de mogelijkheid om veel meer functies aan te kunnen sturen; dus niet alleen links/rechts en siku luxe afstand bedieningvooruit/achteruit en een machine bedienen. De luxe radiografische afstand bediening kent bijvoorbeeld de mogelijkheid om een voorlader of giek van een kraan aan te sturen.Op dit moment zijn de volgende modelen voorzien van de Siku radiografische afstand bediening:


Siku Control bluetooth modellensiku bluetooth afstand bediening

In de basis is de techniek hetzelfde; radiografisch draadloos. Bluetooth is echter nieuwer en heeft meer mogelijkheden, in het geval van Siku:
  • Je voertuig een naam meegeven
  • Recht richten via een App
  • Bediening vanaf een Apple Android toestel via een App
Ook verbruikt deze techniek iets minder stroom dan via de standaard radiografische manier. In 2019 zijn de 2 trekkers met voorlader omgebouwd naar de Bluetooth techniek en is er een totaal nieuw bluetooth model bijgekomen, de Siku Control Claas Xerion.


Daarmee zijn er nu 3 Siku bluetooth modellen op de markt:

Verschillen radiografisch en bluetooth

Als beschreven is bluetooth gewoon gewoon een nieuwere manier. Je kunt informatie sturen als apparaatnaam en het is zelfs mogelijk geworden om een software update van het apparaat uit te voeren. Het is overigens niet mogelijk om de twee te combineren, je kunt ze wel tegelijk gebruiken.
  Jan     12-10-2019 10:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij