Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home -

Siku control Scania: een luxe vrachtwagen met kippertrailer

Foto

Uitverkocht !

Scania Vrachtwagen met kipper trailer; de Siku 6725. Inclusief accu lader en twee accu´s (accu 6702 en accu 6705) en Remote control.

De opvolger Siku Volvo

De Siku Volvo FH 16 is verkrijgbaar via deze pagina.

Mogelijkheden en de details van deze afstand bestuurbare Scania R620 met kipper

De Scania vrachtwagen en de tipping trailer hebben beide een eigen accu en kunnen beide met de Remote Control bediend worden. De vrachtwagen heeft led-lampjes voor, achterlichten, knipperlicht links en rechts, alarmlichten, digitaal proportionele snelheidsregeling, digitale proportionele sturing, zwaailamp, koppelschotel, steunpoten (aanhanger), traploos kiepen (aanhanger), 5 motoren. Kortom een zeer uitgebreide vrachtwagen met tipping voor het vervoeren van mais, grond of andere grondstoffen.

siku control vrachtwagen in loods

De besturing is erg prettig. Deze is namelijk traploos; oftewel als je de stuur -of gashandel een beetje indrukt dan gaat de auto voorzichtig sturen danwel rijden. Druk je helemaal door dan pas gaat de auto volledig naar topsnelheid. Hierdoor is het vooral op plaatsen waar minder ruinte is eenvoudiger om te navigeren. Met de Siku luxe afstandbediening bedien je zowel de vrachtwagen als kipper draadloos. Op de afstandbediening zelf is te zien met de A - B -C knoppen of zowel de vrachtwagen als aanhanger gekoppelt zijn.

De volgende functies zijn draadloos te bedienen:siku scania koppeling aanhanger

 • rijwielbediening, traploos te regelen vooruit en achteruit
 • stuurinrichting; traploos te bedienen met ronde draaischijf op afstandbediening
 • rijverlichting aan en uit schakelen
 • dak zwaailichten schakelen
 • knipperlichten aan en uit schakelen
 • schotelvergrendeling bedienen
 • steunpoten kipperaanhanger bedienen
 • De bak omlaag en omhoog bedienen
 • Op de afstandbediening zijn totaal 3 lampjes welke aangeven of je vrachtwagen en kippertrailer verbonden zijn

Details van de Siku Control vrachtwagen

Wat opvalt is de bouwkwaliteit. Zowel de vrachtwagen als kipper zijn nagenoeg geheel van metaal gemaakt. De spiegels, lampen en banden zijn van kunststof. Verder is de combinatie van vrachtwagen met kipper van metaal gemaakt. Dit is ook te voelen aan het totaalgewicht van bijna 1,5 kilo. De vrachtwagen betreft dus de Scania R620 trekker; oftewel een ruime en luxe cabine welke ook geschikt is voor langere afstanden. Zoals op de foto's te zien is heeft de vrachtwagen rondom te schakelen verlichting. Voorop heldere ledverlichting wat ook op de foto's lekker opvalt. Achter de rijverlichting met te schakelen knipperlichten. Op het dak van de cabine een set zwaailampen welke via de afstandbediening te schakelen zijn.
De bak van de trailer is ook van metaal en heeft een beveiliging bij de klep. Tijdens transport kan de klep niet open gaan. Pas op het moment dat je de trailer gaat kippen valt de beveiliging open en kan de klep gewoon los.

Complete levering bij aankoop van deze vrachtwagen

Siku levert de vrachtwagen compleet in een luxe doos. Naast de vrachtwagen en aanhanger zijn de volgende zake inbegrepen:

 • acculader
 • accu voor de vrachtwagen
 • accu voor de trailer
 • luxe afstandsbediening
 • stroomadapter voor de oplader
Er kan per keer één accu in de lader.

Combineren met Siku Control32 voertuigenSiku bestuurbare John Deere tractor

Het mooiste is natuurlijk om de Scania te combineren met bijvoorbeeld de Siku control32 John Deere 7R. Deze heeft een voorlader waarmee je de kipper kunt beladen met bijvoorbeld mais. Zie ook de video hieronder van de Siku Scania Vrachtwagen met Tipping trailer.

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij