Klantenservice 0318 - 550216 nederland belgie
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Menu
Tim
0
winkelwagen € 0,00
Home - Paarden speelgoed

Paarden speelgoed

Alles over: Paarden speelgoed en spelen met paarden

Jouw wereld van paarden, paardrijden en paardenstallen.

Kun jij urenlang bezig zijn met paarden? Lees je ook alles over paarden? Dan is het natuurlijk helemaal compleet als je ook het leukste paarden-speelgoed en modelbouw hebt!

Tim's Speelgoedboerderij heeft een verrassend assortiment, van zowel houten stallen, kunststof stallen, Schleich/Bullyland paardenstal en complete figuren sets om jou eigen stal compleet te maken.

Je kunt bij ons zelfs een compleet ingerichte houten paardenstal met 9 paarden, strooisel, voer en stalverlichting kopen.

Lees hieronder over het leukste speelgoed.

paarden speelgoed

Bruder kunststof paardenspeelgoed

Het meeste paardenspeelgoed van Bruder valt onder de nieuwe productlijn BWorld.

Het speelgoed van BWorld lijkt een beetje op playmobil en heeft ook wel iets weg van lego en door deze mix is het gigantisch leuk speelgoed!

Alle Bworld sets bestaan uit bouwpakketten. Hierdoor kun je zelf het speelgoed in elkaar zetten volgens de beschrijving, maar kun je ook eindeloos varieëren met je eigen fantasie.

Neem nou de paardenstal van Bruder, je kunt hier ook een soort carport van maken, en als je dan de boxen erin zet heb je ineens een paardenstal. Maar bestel je en de carport en de paardenstal, dan kun je deze aan elkaar koppelen waardoor je paardencomplex nog mooier wordt. De stallen kun je eindeloos varieëren en uitbreiden en zo een heus manegebedrijf beginnen.

Bruder BWolrd paardenstal met carort

Links zie je de carport en rechts de paardenstal. Uiteraard kan het dak ook geheel gesloten worden.

De volgende speelgoed items zijn op de foto te zien:
 

Compleet springparcours van Bruder

Bworld paarden hindernissen en spring parcoursCompleet springconcours van Bworld


Begin 2013 heeft Bruder in de productlijn BWorld een compleet springconcours op de markt gebracht. De complete set bestaat uit verschillende hindernissen, een ere podium, rozet, beker voor de 1e prijs, heggen en bloempotten.

Doordat de hindernissen zelf in elkaar gezet moeten worden met een eenvoudig kliksysteem kun je eindeloos varieëren.
Compleet springconcours set van Bruder/BWorld met echte hindernissen, amazone, paard, zadel, hoofdstel, bandages, cap en zweep.

Hindernissen zijn eindeloos te variëren De hindernissen kunnen zelf eenvoudig in elkaar gezet worden. Het middelste gedeelte van de balk is een vast gedeelte. De twee buitenste ringen klik je er eenvoudig op. Je kunt dus zelf kiezen of deze balk rood met geel of wit gaat worden. Ook de staanders zijn aan te passen.
parcours opbouwen

De bij behorende bloembakken zijn in 3 stappen in elkaar te zetten. Klik het gele verbindingsstuk in de aarde, klik de aarde in de pot en klik vervolgens de buxusbol erop. En klaar is de plantenbak.

Kleine set paarden toebehoren

Photo

Natuurlijk kun je ook kleiner beginnen.

Je kunt beginnen met een leuke set van paard met een toebehorenset. Voor jezelf of gewoon mooi om kado te doen. Deze paarden zijn gemaakt met een schaal van 1:16 en zijn dus ook goed te combineren met de voertuigen van Bruder. Denk hierbij aan een jeep met paardentrailer of vrachtwagen. Hiernaast zie je een paardrij-toebehorenset van Bworld. Dit kun je later gemakkelijk uitbreiden met de schuilstal van Bruder of de echte paardenstal.

KidsGlobe farming paardenstallen

Photo

Verzamel je paarden van Schleich of Bullyland en wil je je verzameling uitbreiden met een mooie paardenstal?

Dat kan! Bijvoorbeeld met dit geweldige houten model van Kidsglobe Farming.
Dit model met de schaal van 1:24 is speciaal gemaakt voor de paarden van Schleich en Bullyland. Het is een enorme stal voor enorm veel speelplezier.
De stal is natuurgetrouw gemaakt met allemaal echt werkende deuren en ramen. Zelfs de voerbakken ontbreken niet.
Maak je stal uiteindelijk helemaal vet cool met de 
led stalverliching !
Photo
Wil je meer combineren en liever een gangbaar model van 1:32 ? dat kan; dan past deze paardenstal beter bij jou.
Deze stal kan perfect gecombineerd worden met de voertuigen van Siku.

Je kunt dan net als op een professionele dressuur- of springstal de boxen uitmesten met een minishovel. En het voer naar binnen rijden met een tractor met voorlader.

Houten hobbelpaarden

Photo

Hobbelpaarden voor kinderen

En voor de jonge ruiters onder ons moeten we natuurlijk niet onze trouwe hobbelpaarden vergeten. Naast de klassieke houten hobbelpaarden hebben wij ook lekker zachte hobbelpaarden met een echt zadel in ons assortiment.

En voor de serieuze ruiters en amazones kunnen onze rijpaarden Lightning en Thunder niet ontbreken op de slaapkamer. Deze paarden lijken op een echte pony en zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Door het unieke wielsysteem onder aan de benen van het paard, kun je goed leren paardrijden en de bewegingen onder de knie krijgen terwijl je door het huis of de tuin rijdt.
En het grote voordeel van deze edele dieren is dat je hun stal niet hoeft uit te mesten !

In onderstaande Youtube video zie je op ware grootte de mooie kunststof stallen door Tim uitgelegd.


 

Schleich paarden en stallen

Welkom text

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij