Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Merken - BBlocks

BBlocks

BBlocks merkpagina

Een kind wil graag spelen en in zijn eigen fantasie wereld en met de houten plankjes van BBlocks is dat mogelijk.

Wat ze bedenken kunnen ze bouwen, soms vergt het wat oefening, maar de echte doorzetter maakt de meest geweldige gebouwen.

Het bouwen met BBlocks plankjes is heel eenvoudig, er is geen verbindingsmateriaal nodig en je kunt oneindig doorbouwen (zelfs tot aan het plafond). De plankjes hebben allemaal de zelfde afmeting en door de lengte, breedte, dikte verhouding kunnen ze op allerlei manier toegepast worden en klopt en past het altijd.

Naast dat BBlocks veel speelplezier bezorgt bij de kinderen is het ook nog eens educatief. Dit blijkt wel als u rond kijkt bij scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, op steeds meer plekken ziet u Bblocks terug.

Naast de plankjes welke verkrijgbaar zijn in onbewerkt hout of gekleurde plankjes (in elke doos zitten 5 verschillend kleuren) zijn er ook knikkerbanen verkrijgbaar.

De kinderen kunnen hun eigen knikkerbaan maken en daarna uittesten met de bijgeleverde knikkers. Er zijn twee varianten beschikbaar, de knikkerbaan of de knikkerblokken. Knikkerblokken zijn vierkante blokken met gaten erin. Schuif een knikkergoot in het blok en de knikker rolt van blok naar blok naar beneden.

Wanneer je geoefend hebt, kun je door de knikkerbanen en de houten BBlocks plankjes te combineren hele mooie knikkerbanen maken. En hoe vaak je ook een baan maakt, hij is nooit hetzelfde als de vorige keer, je kunt eindeloos variëren en dat is nou juist net het leukste. de kinderen raken nooit uitgespeeld.

Bblocks is verkrijgbaar is dozen van 100, 200, 500 en 1000 stuks.
 
Bezig met laden...
visibility

BBlocks 80 stuks houten plankjes in kartonnen doos

BBlocks houten bouwplankjes, doos van 80 stuks

14,50


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij