Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Houten speelgoed - Houten Auto's

Houten Auto's

Houten-Autos

Wij zijn gestopt met de verkoop van houten speelgoed en hebben ons volledig gespecialiseerd in (houten)boerderij speelgoed.

Net als vroeger urenlang spelen en ontdekken met houten speelgoed.

Vroeger speelde ik altijd met houten speelgoed zoals een auto of blokken om te bouwen. Later in de jaren is daar plastic speelgoed bij gekomen. Nu is houten speelgoed natuurlijk veel duurzamer en gaat langer mee. En kan ook doorgegeven worden aan de nakomelingen en er zitten geen verkeerde kleurstoffen in. Ook is houten speelgoed beter voor het milieu.
Hier zijn diverse kwaliteitsauto´s te vinden waar de kinderen urenlang speelplezier van zullen hebben.

LET OP: onderaan de pagina een video voor duidelijke waargave.


Houten auto's en ander houten speelgoed in onze speelgoedwinkel.

Houten speelgoed auto's in onderstaande video op ware grootte.Vooral jongens spelen graag met auto's. zowel het zelfstandig als samen spelen met een houten auto kunnen ze lang mee bezig zijn.
Houten speelgoed, ook houten auto's, kom je vooral tegen bij de echte speelgoedwinkels. Deze zijn vaak wel even wat duurder dan de plastic auto's.
Als ouder is een houten auto niet alleen fijner voor uw kind maar ook voor de meubels.

Een aantal veelverkochte voorbeelden van houten auto's in onze speelgoedwinkel.houten brandweer auto

De brandweerauto, deze houten auto wordt gemaakt in Duitsland. De auto is gemaakt van dikwandig houtwerk.Deze degelijke houten vrachtauto is zowel leuk voor de kinderen als voor u. Ook hier zijn de wielen weer gemaakt van krasvrij rubber. Geen krassen op de vloer dus.
houten vrachtauto
Deze uit losse stukjes bestaande houten politieauto  is ook erg leuk. Deze serie auto's kunnen geheel uit elkaar gehaald worden. het kind kan houten politieautovervolgens zelfstandig of met wat hulp de auto weer opbouwen. En daarna helemaal trots weer verder rijden!

 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij