Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Alles over Boerderij Speelgoed

Alles over Boerderij Speelgoed

Houten boerderij, metalen tractoren, kunststof boerderijdieren

Om te helpen met een keuze te maken tussen het verschillende boerderij speelgoed, vindt u hieronder een uitgebreidere beschrijving van een aantal producten en productgroepen, waardoor uw keuze tussen het verschillende boerderij speelgoed makkelijker wordt.

Mocht u ondanks onderstaande uitleg extra informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op, of kom eens kijken in onze showroom.

Alles over: Boerderij Speelgoed, houten boerderijen, boerderij dieren, Siku en Bruder

Het leukste en mooiste speelgoed voor jouw boerderij? speel boerderij met koeienZowel van metaal, plastic als hout.

Wil jij net als Tim urenlang spelen met boerderij speelgoed?. Hij heeft zelf een complete boerderij van hout met speelgoeddieren en mooie trekkers. Ook jij kunt zo urenlang spelen.

Spelen met boerderij en boerderij dieren komt weer steeds meer in de belangstelling bij kinderen en ouders. Doordat er vele verschillende mogelijkheden zijn, en diverse beesten, blijft het kind zich herhalend vermaken met dit speelgoed. Wij proberen zo goed mogelijk alles uit te leggen en te laten zien wat er is en hoe het bij elkaar past.

Boerderij speelgoed is een combinatie van zowel houten stallen en loodsen, de boerderij dieren van kunststof als de metalen & kunststof tractoren. Kinderen kunnen zelf de combinatie's maken die ze leuk vinden.


Speelgoed-boerderij combinaties

De mooiste combinatie's zijn te maken, wel altijd even opletten met de verschillende grootte's. Er zijn modellen in zowel 1:87 1:50 en 1:32 en 1:16
Bij nagenoeg alle afbeeldingen is dit te zien in de 4 tractoren naast elkaar.
Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Stallen, boerderijen en loodsen van hout

Alle dieren, voertuigen en trekkers horen natuurlijk in een boerderij, stal of loods. De echte houten boerderijen hebben de naam KidsGlobe Farming.

Deze leuke houten boerderijen kun je zelf of samen met je (groot)ouders in elkaar zetten, superleuk!

Je kunt je set helemaal compleet maken, met zowel de dieren als gereedschap, voer, pallets en andere hulpstukken.
houten boerderij stal
Je hoeft de hele set natuurlijk niet in een keer te kopen, maar je kunt ook elke keer iets bij kopen/sparen en zo je eigen boerderij helemaal compleet maken.


Deze houten boerderijen zijn er voor voertuigen met:
- een schaal van 1:16 (Bruder),
- voor voertuigen met een schaal van 1:32 (Siku)
- voor voertuigen met een schaal van 1:50 van Siku (nieuwste Siku serie)
- en met een schaal van 1:87 (Siku).
Tim's tip: een leuke startboerderij is de gecombineerde stal/loods, klik op de link voor deze combistal. Daarbij een tractor van Siku in dezelfde schaal 1:32 wat een hele mooie speelcombinatie geeft. De stal is niet bijzonder groot maar wel compleet met ligboxen, voerhek, hooizolder en een loods waar 2 tractoren naast elkaar kunnen staan. Met een weiland, houten hekjes en speelmais is de set helemaal compleet om urenlang mee te kunnen spelen!

Moderne kunststof stallen, trekkers en dieren van Bruder

Foto

Paardenstal speelgoedAls je liever je boerderij zelf nog wat wil veranderen dan kan dat ook.

Met de modellen en speelgoed van Bworld kun je je eigen stal en berging opbouwen, veranderen en als je klaar bent met spelen weer in de doos doen.

Er zijn zowel paardenstallenpoppetjes als natuurlijk de tractoren van Bruder welke allemaal bij elkaar passen met de schaal 1:16

Wat veel gebeurt is dat je eerst een voertuig (tractor of ander speelgoed) krijgt. Daarna kun je er een leuke garage of berging bij vragen zodat deze binnen kan staan.
Met de toebehoren setjes zoals gereedschap kun je weer een stukje echter gaan spelen. Op deze manier krijg je een complete speelset.
Natuurlijk is dit ook leuk als je model verzamelaar ben.

Tim's tip:

let op dat je genoeg ruimte heb; de tractors en stallen zijn echt groot! (1:16) De Bruder werktuigenloods is compleet met tractor en balen, later goed uit te breiden met bijvoorbeeld de balenwagen van Bruder.Bruder landbouwloods

Zowel de tractor, hooibalen als deze berging is geheel van zeer sterk kunststof gemaakt. Voor kinderen vanaf 3 jaar is dit grote boerderij speelgoed geschikt. Het is namelijk wat grover en minder stootgevoelig dan de metalen tractoren van Siku. Doordat veel onderdelen zoals stuurinrichting en hef gewoon werken is het Bruder speelgoed ook op latere leeftijd nog steeds leuk om mee te spelen. 
 

Degelijk metalen speelgoed? Dat zijn de modellen van Siku, steengoed!

Siku trekker New Holland T8 390Weet je wat nou echt leuk is? Tim speelt met enkele trekkertjes die vroeger van zijn vader zijn geweest.

Het merk Siku maakt al meer dan 60 jaar speelgoed modellen zoals auto's, vrachtwagens en later landbouwvoertuigen. Opvallend is dat de voertuigen een metalen chassis hebben. Hieraan zijn een aantal kunststof onderdelen bevestigd zoals de zwaailampen, spiegels en uiteraard de banden.

Heb je éénmaal deze modellen van Siku dan heb je hier jarenlang plezier van. 

Siku is ook geliefd bij verzamelaars. De fabrikant komt namelijk ieder jaar wel met nieuwe modellen op de markt welke combineren met bestaande modellen. De verzamelaars sparen vaak de exclusieve modellen ook voor in de vitrinekast.
Naast trekkers heeft Siku natuulijk ook vrachtwagens en tenslotte de Siku remote control32.

Dit zijn schitterende op afstand bestuurbare voertuigen; de details zijn enorm mooi. Dit speelgoed is vooral voor de oudere kinderen; zeg vanaf 10 jaar. Er zijn in de serie Siku control32 lijn zowel trekkende voertuigen (tractoren/vrachtwagens) als aanhangers. Door deze combinatie is het werken met deze modellen levensecht.  In combinatie met een kipkar en speelmais staat dit voor uren speelplezier.

 

Siku met houten speelgoed loods

Houten speel stal voor Siku en Bruder

De meest gangbare modellen van Siku zijn de Siku schaal 1:32 modellen 
Deze modellen passen perfect bij de houten boerderijen en loodsen van Kidsglobefarming 1:32

Heb je al enkele tractoren en aanhangers van Siku, dan is de werkplaats met berging erg geschikt. Dit is een combinatie van tractorloods met schuifdeuren en een zolder voor opslag. Daarnaast is een werkplaats met takel om de tractor in op te kunnen hangen en te sleutelen.

Zoals op de foto te zien is kan het dak een de voorkant open, op deze manier kun je goed in de loods om een tractor te pakken of de zolder van de loods te gebruiken.

Overige modellen van Siku; speelgoed tractoren in de schaal 1:50

Siku levert ook modellen in een nieuwe schaal; te weten siku 1-50 speelgoedtractorSiku 1:50 
Deze modellen kunnen niet sturen zoals bij de schaal modellen van 1:32. Maar zijn wel vrij gedetailleerd. Doordat ze een stukje kleiner zijn, hebben ze een zeer aantrekkelijke prijs. 

Vooral voor de wat jongere kinderen vanaf 4 jaar zijn dit erg geschikte modellen. Het frame is van metaal gemaakt. Aanbouwdelen zoals de cabine zijn van kunststof gemaakt.

 

Siku 1:87 speelgoed, echt iets voor de kleinste startende boer.

Deze leuke mini tractors van Siku maken de verzameling van de boer compleet. Deze modellen worden vaak als combinatie (tractor met een kleine siku tractoren 1-87aanhanger) verkocht, maar je kan ook een set van 4 Siku tractoren bestellen kopen. Deze tractors zijn ideaal voor vakantie of een dagje uit, want ze nemen weinig tot geen ruimte in in een tas.

Verras bijvoorbeeld de kinderen tijdens het langdurig tafelen in een restaurant plotseling door een tractor uit uw tas te toveren en ze zullen zich tot het einde van de maaltijd vermaken. 

Deze Siku 1:87 serie is leuk compleet te maken met de stallen & boerderijen 1:87.
 


 

Eenvoudige kunststof budget speelgoed trekkers

Eenvoudige trekkers en aanhangers

Naast de bekende merken als Siku, Bruder en Britains leveren we ook een serie eenvoudige en betaalbare trekkers en aanhangers. Dit zijn geheel kunststof modellen, gemaakt om ook buiten in de zandbak mee te kunnen spelen. Deze serie is zelfs in 3 verschillende groottes verkrijgbaar waardoor er voor iedereen wel een geschikt model is.

verschillen speelgoed trekkers

Hieronder een overzicht van de seizoenen op de boerderij.


Zomer op de boerderij, hooibalen naar de stal !

Maar waarom staat de motorkap open? Hopelijk is de tractor niet stuk, lees snel meer op de pagina over Oogsttijd met Siku en Bruder speelgoed.
Foto

Herfstspecial; hier gaat het over mais oogsten en naar de boerderij rijden.

In de herfst heb je nog even de tijd om mais naar je boerderij te brengen. In de winter groeit er geen gras dus moet je dit met je boerderij speelgoed nu wel klaar hebben! Lees dit allemaal hier over de Siku en oogstmachines.

Siku oogst machines

Winter op de speelgoed boerderij; op de pagina over Siku boerderijen lees en zie jij een video over wat er allemaal gebeurd.

Siku boerderij


Lees in de Siku boerderijen - winterspecial nog veel meer hierover.

Speelgoed hooibalen miniaturen

Nieuw; echte hooibalen voor de speelgoedboerderij; klik hier voor de pagina met video uitleg.

hooibalen gewikkeld boerderij

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij