Login Registeren
keurmerk

menu
✓Bestel voor 15 uur;
✓Morgen in huis
✓Gratis verzenden > 75,-
✓Veilig (achteraf) betalen
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Kids Globe farming woonboerderij artikel 610111

Kids Globe farming woonboerderij artikel 610111

Miniatuur woonboerderij met stal van Kids Globe farming

KidsGlobeFarming zijn boerderij miniaturen welke in combinatie met Bruder trekkers of Siku speelgoed gebruikt kunnen worden. De woonboerderij met stal is een woonhuis gecombineerd met koeienstal van het merk Kids Globe Farming.
kidsglobe woonboerderij

Mooie stal met opvallende details van Kids Globe farming

Dit type boerderij is vroeger veel gebouwd, de boer hoefde dan niet ver te lopen naar zijn koeien want de stal zit aan het woonhuis vast. Tegenwoordig zijn de stallen veel groter doordat de boer meer koeien heeft en past dat niet meer.

In de afbeelding hierboven zie je in ieder geval al dat het dak een mooie structuur heeft, het is geen glad hout maar mooi vormgegeven met een dakpanmotief. Oftewel zoals de dakpannen op een woonboerderij eruit zien zie je terug komen in deze miniatuur boerderij. Wat in deze foto nog meer te zien is, is de hooi zolder in de stal boven de koeien. De boer had dan vroeger stro en hooi dichtbij, dat was makkelijk.

In de foto hieronder is te zien dat het woonhuis andere details heeft dan de stal.
kidsglobe farming woonhuis met stal
De raampjes vallen het meest op; van de stal zijn deze gemaakt zoals de koeienstal vroeger ook was. De steensoort loopt wel door om de stal naar het woonhuis.

Open voorkant woonboerderij

Zoals je van de andere stallen van KidsGlobe farming gewent ben kan vaak het dak open. Op die manier kun je goed bij de dieren, ze voeren of de boxen schoonmaken. Deze stal heeft dit ook zoals je op de foto hierboven kunt zien. Daarnaast kan ook de voorkant van het woonhuis open! Er zijn enkele scharnieren en een magneet bevestigd waardoor je de voorkant van de miniatuurboerderij kunt openen en zo in de woning kunt.
voorkant miniatuurboerderij
Leuk detail is dat de boer vanuit de woning binnendoor kan lopen naar de koestal. Vroeger was er nog weinig verwarming; en op deze manier kon de boer dan warm binnendoor lopen naar de stal. Op de foto zie je ook nog een trap liggen, deze kun je bevestigen om boven in de boerderij te komen. Op die manier is de woning helemaal compleet.

Video review van deze mooie speelboerderij

    20-05-2016 00:00

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij