Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Siku Steyr tractor met vee aanhanger (1:32) Art. 3870

Siku Steyr tractor met vee aanhanger (1:32) Art. 3870

Foto

Dit artikel wordt niet meer geproduceerd en is uitverkocht.
Klik hier om naar de categorie Siku Farmer 1:32 te gaan.


Siku Steyr tractor met vee aanhanger

Deze Steyr CVT 6230 met bijpassende veeaanhanger is in mei 2014 door Siku op de markt gebracht. Dit nieuwe model is het derde artikel in de schaal 1:32 wat als combinatie verkocht wordt.

Details van de Siku farmer met veetrailer

De vee-aanhanger in de kleuren rood/grijs/wit heeft aan de voor- en achterkant steunpoten welke uitgeklapt kunnen worden, hierdoor kunnen de koeien in en uitgeladen worden zonder dat de tractor aan de kar vast gekoppeld hoeft te zijn en de kar toch niet om kan wippen. Inclusief 2 zwart bonte koeien.

Deze Steyr heeft de standaard koppeling van Siku, waardoor alle andere aanhanger/machines van Siku met een schaal van 1:32 aan deze tractor vast gemaakt kunnen worden.

Zowel de Steyr tractor als de vee aanhanger hebben een metalen frame; in combinatie met kunststof delen zoals de spiegels, banden en achterklep is dit een degelijke speelcombinatie in de standaard 1:32 maat.

Combineren met speelgoed koeienstalhouten speelgoed open frontstal

De vee aanhanger komt me 2 koeien. In de serie houten boerderij speelgoed is bijvoorbeeld de KidsGlobe Farming open frontstal een combinatie. Je kunt dan de boerderij koeien van de stal naar je weiland vervoeren. Voor kinderen is de levensechte bouwstijl heerlijk motiverend om langer met hun speelgoed te spelen.

Afmetingen tractor ca.: 17 x 11 x 8 cm
Afmeting vee-aanhanger ca.: 19 x 7,5 x 9,5 cm

De Siku Steyr tractor met vee aanhanger wordt geleverd in een mooie showdoos.

Er zijn verschillende tractoren als alternatief, deze staan in categorie Siku Farmer 1:32. Er zijn 2 verschillende veekarren (van de Ifor-Williams zijn slechts nog enkele exemplaren beschikbaar. 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij