Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close
Home -

Siku Remote Control Vogel & Noot Cultivator

Foto
Dit artikel wordt niet meer geproduceerd en is helaas uitverkocht.
Klik hier om direct naar de categorie Siku Remote Control te gaan

 

Siku vogel & noot cultivator voor achter een Siku Remote Control32 tractor.

Door de cultivator te bevestigen aan de achterhef en het snoertje vast te maken aan de tractor, kun je met de cultivator aan het werk. De cultivator van het merk Vogel&Noot in de grootste versie S800 met een orginele werkbreedte van meer dan zeven meter. 

Details van de Siku cultivator 6784siku cultivator vogel en noot

De frameconstructie is gemaakt van metaal. De tanden en draaibare packerwalsen zijn gemaakt van kunststof. Het eenassige chassis schuift mechanisch uit naar de transportstand, wanneer de cultivatorelementen elektronisch worden opgetild. Het chassis schuift mechanisch uit naar de tranportstand, wanneer de cultivatorelementen elektronisch worden opgetild. Het chassis schuift in naar de werkstand, wanneer de cultivatorelementen worden neergelaten.
Op de centrale as zitten twee wielen met "echt landbouwprofiel" net als het orginele model en aan de voorkant van het frame zit een wiel. De wielen zijn gemaakt van rubber. 

Aan de slag

Nadat de bestuurbare cultivator verbonden is aan de tractor; hij past zowel aan de standaard Siku control tractor als met voorlader, kun je de cultivator bedienen. Als landbouwgrond kun je gedroogde koffie of Miniatuurgrond gebruiken. Met de cultivator kun je dan je akkerland mooi glad trekken. Wel even opletten dat de ondergrond niet te glad is anders heeft de tractor geen grip.

Afstand bedienbaar Siku speelgoedsiku control32 Fendt 939

Deze cultivator past achter alle Siku Control 32 modellen (zowel de infrarood als de radiografische modellen). 
De hef- en neerlaatfunctie kan bediend worden met de afstandsbesturing. Waardoor de cultivatorelementen in transport- en werkstand gebracht kunnen worden.
De wentelploeg heeft geen accu of batterij nodig. De elektrische bediening werkt via het snoertje en de accu van de tractor.

Siku vogel & noot cultivator

Deze machine is gemaakt om grote oppervlakken landbouwgrond te kunnen bewerken. Voordat er gezaaid kan worden bewerk je de grond om de oude wortels kator te trekken en om gewasresten naar beneden te werken. Deze grote machine is erg breed, zo kun je snel veel landbouwgrond klaar maken.

Let op! bij de Siku-control infrarood tractoren van voor bouwjaar 2008 kunnen zich mogelijk storingen voordoen in de functionaliteit van de cultivator. Deze storingen worden veroorzaakt door de contructie.

Afmeting siku vogel & noot cultivator circa: 12,4 x 35,5 x 20,5

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij