Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close

Red Toolbox

houten speelgoed vrachtauto

Bij Red Toolbox draait alles rond samen werken, ontwikkelen en leren. De producten van Red Toolbox bestaan uit handig gereedschap, speciaal ontworpen op formaat van het kind en leuke, orginele timmerwerkjes. Elk project bevat houten stukjes, schroeven of spijkers en nederlandse montage beschrijving om het werkstuk op de juiste manier in elkaar te kunnen zetten. De stoere mooie verpakkingen tonen duidelijk alle informatie.

Red Toolbox heeft pakketten met 2 moeilijkheidsgraden. Het is wel de bedoeling dat er steeds wordt samengewerkt tussen ouders en kind. Het brengt u dichter bij elkaar en op deze manier brengt u gemakkelijk tijd samen door, zogeheten quality time. Red Toolbox is als het ware vrijetijd in een doos. Of zoals ze het op zijn Engels zeggen; What is Red Toolbox ? Quality Time in a Box !

Tim's Speelgoedboerderij heeft een gedeelte van het assortiment van Red Toolbox opgenomen in haar assortiment. Wanneer u een ander bouwpakket wenst te bestellen, stuur dan een email en wij geven u een vrijblijvende prijsopgave.

Bezig met laden...
10%
visibility

Houten Juwelendoosje

Houten Juwelendoosje van Red Toolbox

24,99

22,50

10%
visibility

Tractor

Tractor van Red Toolbox

21,25

19,13


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij