Klantenservice 0318 - 550216 nederland belgie
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Menu
Tim
0
winkelwagen € 0,00
Home - Paarden speelgoed
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt

Paarden speelgoed

Speelgoed paarden en paarden stallen, alles voor jou paardenwereld bij Tim's Speelgoedboerderij.

Categoriepagina met paarden speelgoed, paardenstallen van zowel hout als kunststof. Met stallen in verschillende schalen (grootte) voor zowel Bruder paarden als Schleich paarden.


Er zijn verschillende groottes van paarden.

Denk aan Schleich paarden; deze hebben een schaal van 1:24 (ze zijn 24x kleiner dan in het echt). De paarden van Bruder hebben echter een schaal van 1:16 en passen in de kunststof speelgoedstallen van Bruder. Om hier meer duidelijkheid in te geven een video met uitleg van de verschillende modellen. Denk aan Bruder, Schleich of de Playmobil paarden. Ook zie je in deze video de paarden in de schaal 1:32 welke van Kidsglobe farming.
Plastic paarden speelgoed of hout

Alle paarden zijn in ieder geval van kunststof (plastic) gemaakt. Dit is eenvoudiger, voor kinderen is het wel zo dat kunststof altijd wat kouder aanvoelt dan hout. Een voordeel is dan weer dat de plastic paarden wat buigzaam zijn en daardoor beter tegen een ongelukje kunnen. De stallen kunnen zowel van hout als kunststof zijn; afhankelijk van de fabrikant. Hout heeft dan als eigenschap dat het minder koud aanvoelt. Het is echter niet zo flexibel te bouwen als bijvoorbeeld de kunststof paardenstal van Bruder.
 

Speelgoed paarden online kopenverschillende speelgoed paarden

U zoekt speelgoed paarden te koop? Naast deze online paardenwinkel kunt u bij Tim's Speelgoedboerderij gewoon in de showroom komen kijken. Er is naast een showtafel ook een duidelijk overzicht met de beschikbare speelgoed paarden.
Online kopen van paarden om mee te spelen is prima mogelijk, waar u vooral even op moet letten zijn de verschillende afmetingen en geschikte leeftijden. Hieronder een overzicht.

  • Bruder paard. Op de foto is dit de grootste achteraan. Prima geschikt voor jongere kinderen.
  •  Schleich speelgoed. De drie rechts paarden zijn van Schleich en hebben erg mooie details.
  •  Playmobil. Met het rode dekje op is eigenlijk geen maatvoering; dit Playmobil paard is voor de allerjongste kinderen.
  • KidsGlobe paard. De twee rechts paarden zijn van KidsGlobe en weer een maatje kleiner dan zowel Schleich als Bruder.


 

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij