Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Goedkoop Siku speelgoed kopen

Goedkoop Siku speelgoed kopen

Goedkoop Siku speelgoed, de modellensiku verschillende afmetingen

Siku levert metalen speelgoed zoals tractoren, landbouwmachines maar ook speelgoedauto's. Kenmerkend is dat de modellen in verschillende schalen (grootte's) verkrijgbaar zijn en dat dit sterk de prijs bepaald. In iedere afbeelding op deze website is bovenin de schaal aanduiding te zien:

Qua bouwkwaliteit zijn de modellen erg goed. De basis is altijd van metaal en ijzer met kunststof onderdelen. Hierdoor zijn ze robuust en gemaakt om jarenlang mee te kunnen spelen.


De standaard maat 1:32 Siku speelgoed is ook gelijk de duurste serie; dit komt doordat deze modellen veel details kennen zoals:
- werkende stuurinrichting
- werkende voorhef
- gecombineerde achterhef met trekhaak

  hefinrichting voorkan tractor siku achterhef siku tractor

Goedkopere modellen van Siku

Naast de standaard 1:32 zijn er ook de 1:50 en de Siku Farmer 1:87 modellen. Deze zijn niet alleen kleiner maar ook robuuster én goedkoper. Hierdoor zijn de modellen ook goedkoper en geschikt voor jongere kinderen.

Op onderstaande foto zijn de drie verschillende modellen bij elkaar te zien. De kleinere in de maat 1:87 is verpakt in combinatie met een aanhanger. De middelste is de Siku Fendt 1:50 met voorlader en betaalbare tussenoplossing. Uiteraard zijn alle modellen gedetailleerd en herkenbaar.

vergelijking siku modellen


Goedkoper alternatief voor Siku speelgoedgoedkoper speelgoed tractor

Naast Siku maakt ook KidsGlobe Farming boerderij tractoren en combinatie's met stallen en aanhangers. Deze modellen zijn op de volgende punten verschillend:
  • Merkloos; geen afdracht voor gebruik van het merk
  • Robuust; minder details en daardoor sterk speelgoed
  • Eenvoudige stuurinrichting; de voorwielen zijn niet verbonden met een stuurtje
  • Eenvoudige trekhaak voor en achter om aanhangers te koppelen

De tractoren en aanhangers zijn wel gemaakt met een metalen frame, oftewel betaalbaar maar zeker niet minder van kwaliteit.
Deze speelgoed tractoren zijn allemaal in de maat 1:50 waar dan ook een aantal houten stallen voor beschikbaar zijn. Meer informatie over dit goedkope alternatief voor Siku speelgoed.


goedkope trekkers

 
  Jan Roelofsen     22-11-2016 10:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij