Login Registeren
keurmerk
menu
Bestel voor 15 uur;
Morgen in huis
Gratis verzenden > 75,-
Gratis retourneren
0
winkelwagen € 0,00
close
Home - Buiten speelgoed - Accuvoertuigen
filter icon Filter

Filter

close

Accuvoertuigen

Electrische kinderauto's accu aangedreven

Accuvoertuigen voor kinderen, oftewel lekker rijden in je favoriete merk als Ferrari of Aston Martin. Liever een Disney thema, dan is Cars 3 quad of een Frozen scooter je merk.
Deze kinderauto's zijn er voor kinderen vanaf 1,5 jaar tot ongeveer 6 jaar.
 
Bezig met laden...
visibility

Feber Quad Kripton 6V 1+

134,05

visibility

Nikko RC Auto Velocitrax Nano Blauw

24,94

De juiste accu aangedreven kinderauto selecteren

In deze categorie zijn er verschillende merken en thema's mogelijk. Eventueel samen met het kind maakt u een keuze voor een vorm, model of merk. Ook zijn er verschillende mogelijkheden qua besturing, aandrijving en zitplaatsen. Hieronder een aantal tips.

Leeftijd om met een kinderauto te rijdenFeber Elektrische Ferrari Quad 6V

Bij diverse fabrikanten wordt als minimum leeftijd al 1,5 jaar afgegeven. Wij denken dat vanaf 2 jaar beter is omdat het kand dan vaak net even wat stabieler op zijn stoeltje zit. Als voorbeeld de Feber Ferrari quad; bij deze kinderquad staat leeftijd 1+ vanwege de lage snelheid en eenvoudig gas geven. Ook zijn er modellen met afstandbediening zodat u zelf de controle heeft op de jonge leeftijd.

Verschil 6Volt en 12Volt aandrijving

De bijgeleverde accu heeft een bepaalde kracht in Volt uitgedrukt. De 6volt voertuigen zijn vaak voor de jongere kinderen omdat deze minder vermogen nodig hebben vanwege de lagere topsnelheid.
De12volt voertuigen zijn behoorlijk krachtiger en kunnen wel onverhard rijden, 2 kinderen vervoeren en zijn vaak voorzien van gadgets. Ook is het zo dat de 12volt voertuigen een hogere topsnelheid hebben tot ongeveer 6km/u wat iets boven de normale wandelsnelheid ligt.

In onderstaande foto het dashboard van de Feber Range Rover 12volt kinderauto.
Feber Range Rover Sport Accuvoertuig dashboard

Voor 1 of 2 kinderen

De grotere 12 volt modellen zijn soms voorzien van 2 zitplaatsen. Tot ongeveer een leeftijd van 6 jaar passen de kinderen dan samen in het voertuig.


 


Alle bedragen zijn inclusief BTW

© Tim's Speelgoedboerderij